Un medic i-a dat 5 litri de bere unui pacient ca să nu moară

Ultima actualizare: 18-01-2019 17:35
spital
Getty

Un doctor din Vietnam a introdus conțiunutul a 15 cutii de bere în stomacul unui pacient pentru a îi salva viața, relatează Mirror.

Doctorul Le Van Lam, șeful secției de terapie intensivă a Spitalul General din Vietnam, a declarat pentru presa locală că a recurs la acest gest pentru a-i stabiliza ficatul pacientului. Astfel, bărbatul care era la un pas de moarte, avea șansa să poată fi salvat.

Doctorul a luat decizia mai puțin obișnuită de a-l trata pe bărbat cu bere, introducându-i în stomac la fiecare oră conținutul a câte o cutie de bere, adică 5 litri de bere.

"Nivelul de metanol din sângele bărbatului de 48 de ani a fost de 1000 de ori mai mare decât limita corespunzătoare", a declarat doctorul Le Van Lam.

Nguyen era internat la terapie intensivă și era în stare de inconștiență, însă dupa ce i-au fost administrate cele 15 cutii de bere, bărbatul a fost complet conștient.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO