Surpriză uriașă pentru un copil de 4 ani. Ce a trăit imediat după ce a scăpat de cancer

12-09-2019 12:39


Un băieţel american care abia a scăpat de o boală gravă a avut parte de o surpriză uriaşă în ziua în care a împlinit 4 ani.

Copilul e fanul personajului Bomblebee din seria Transformers, aşa că părinţii i-au invitat pe cei cu maşini galbene să vină să-i ureze băieţelului La Mulţi Ani.

Mesajul a devenit viral... iar la întâlnire şi-au făcut apariţia 200 de maşini din toată ţara.

Sute de mașini galbene și mulți oameni de toate vârstele, în tricouri cu personaje din filmele Transformers, și-au dat întâlnire în fața acestei case dintr-un orășel american, pentru a-i ura La Mulți Ani lui Whitaker.

Părinții copilului au vrut să-i ofere o zi de naștere specială, pentru că băiețelul abia a trecut cu bine de o boală cruntă: neuroblastom de gradul 4, un cancer al celulelor nervoase. Când a fost întrebat ce vrea de ziua lui...:

Băiețelul e mare fan al robotului Bumblebee din seria Transformers, așa că părinții lui i-au rugat pe prietenii care aveau mașini galbene să vină cu ele în fața casei. Numai că anunțul a devenit viral.

Aproape 200 de șoferi cu autoturisme galbene din toate colțurile Statelor Unite au răspuns apelului, spre surprinderea părinților lui Whitaker.

Băiețelul a fost cel mai încântat de surpriză și, în timp ce se îndrepta spre grădiniță pe strada aliniată de mașini galbene... a mai avut o dorință.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO