Suma uriașă pe care a pierdut-o o femeie când şi-a schimbat frigiderul

22-09-2018 08:31


Frigider nou la schimb cu unul vechi. Poate fi o afacere bună. De obicei, predarea obiectului electrocasnic uzat aduce o reducere bună la achiziționarea unuia nou.

Însă, pentru o femeie din Colorado, pe care boala o împiedică să se miște, nu a fost deloc așa. Își păstra economiile, 35.000 de dolari, în frigiderul vechi și acesta a fost "colectat" cu tot cu bani.

Păgubită: "Presupun că aveam vreo 35.000 de dolari. O grămadă de bani. Pentru mine da, erau toate economiile mele."

De la începutul lui iunie, Renee Reese și familia ei încearcă să dea de urma banilor, care erau păstraţi în frigiderul vechi, dat la schimb pentru unul nou.

Renee: "Pentru mine a fost o lovitură finaciară devastatoare... Pentru că sunt atât de bolnavă, nu am șanse să-i recuperez."

Renee suferă de o formă agresivă de scleroza multiplă, care, treptat, îi reduce tot mai mult mobilitatea. S-a gândit să folosească frigiderul ca o bancă temporară, în care să-şi ţină banii puşi de o parte, pentru a limita drumurile la o bancă reală.

Renee: "M-am gândit că era un loc sigur și dacă, să spunem, ar fi fost un incendiu în casă."

Teancul de bancnote de valoare mare era învelit în prosoape absorbante de hârtie şi păstrat într-un compartiment de pe uşă frigiderului.

În dimineaţa când a fost adus noul frigider, cumpărat de familie, cel vechi a fost golit în grabă. Fiica femeii şi alţi membri ai familiei au venit să ajute. Au uitat, însă, tocmai teancul de bani...

Renee a depus o plângere la poliţie, compania care preia electrocasnice vechi a deschis o anchetă. Degeaba însă. Frigiderul vechi a fost găsit în depozit, dar nu şi banii.

Păgubita e furioasă mai ales ca tot ea este arătată acum cu degetul şi acuzată că n-a ştiut să aibă grijă de banii ei.

Renee: "Cineva în situația mea poate veni cu o mie de motive pentru a justifica faptul că nu a depus banii la bancă. Pur și simplu starea mea fizică m-a împiedicat să fac asta."

VIDEO PROTVPLUS.RO