Doi tineri îndrăgostiţi au plecat în vacanţă acum o lună şi au aflat abia azi de pandemie. Reacţia lor

Ultima actualizare: 20-03-2020 09:02

Oriunde ai trăi pe planetă, știrea zilei este, de câteva săptămâni, pandemia de coronavirus.

Și totuși, dacă ai trăit 25 de zile rupt de restul lumii, habar n-ai de ce se dau toți de ceasul morții, ceea ce face ca întoarcerea la civilizație să fie o trezire cam brutală.

Imaginați-vă că ați fost o vreme deconectaţi total de restul lumii, aşa cum a făcut un cuplu din Statele Unite, care timp de aproape o lună s-a distrat explorând Marele Canion. Când îndrăgostiții au plecat în vacanță, coronavirusul era considerat doar o năpastă în China și cam atât.

Kate Condino: „Cea mai mare grijă a mea a fost să nu mă îmbolnăvesc înainte de excursie."

După ce și-au încheiat expediția, imediat ce și-au deschis telefoanele, au fost asaltați de mesaje deloc liniștitoare.

Mason Thomas: „Atunci am primit un mesaj de la mama, care îmi spunea s-o sun imediat, pentru că lumea a luat-o razna și să nu ating pe nimeni."

Abia atunci s-au pus rapid la curent cu ce se întâmplă pe planetă și au aflat că în Italia situaţia e foarte gravă, iar în lume e penurie de hârtie igienică.

Kate Condino: „Am trecut într-o clipă de la fericire la confuzie și teamă. Am amuțit. De-abia așteptam să ajung acasă și să-mi îmbrațisez toți prietenii."

Actorul Jared Leto a trăit o revelație similară zilele trecute.

"Cu 12 zile în urmă,  am început o sesiune de meditație în tăcere, undeva în deșert. Când am revenit, m-am trezit într-o cu totul altă lume. De necrezut!", a povestit Jared Leto pe o rețea de socializare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO