Oana Mizil și Marian Vanghelie au anunțat că s-au împăcat. Cei doi vor pleca în vacanță cu fetița lor

Ultima actualizare: 27-07-2021 19:36
marian vanghelie

Oana Mizil și Marian Vanghelie anunță că s-au împăcat. Iubita fostului primar al Sectorului 5 a ajuns la spital în urmă cu două zile și a spus că a fost agresată.

Ea a depus acum la instanță o cerere prin care solicită întreruperea ordinului de protecție emis împotriva lui Vanghelie. Mai mult, cei doi anunță că vor pleca în curând în vacanță împreună cu fetița lor.

În cererea depusa la instanța din Buftea, Oana Mizil scrie negru pe alb că vrea să renunțe la judecarea solicitării emiterii ordinului de protecție. Iubita lui Marian Vanghelie a ținut să precizeze și că nu a fost vorba de violență în cearta din noaptea de vineri spre sâmbătă, așa cum consemnaseră polițiștii în baza declarației date tot de ea la sfârșitul săptămânii.

Oana Mizil: ”Ne-am certat. A fost o ceartă pe o tâmpenie, pur și simplu pe o tâmpenie. Eu voiam să plec la mare în ziua respectivă, el nu voia și de aici a pornit totul. Nu ne-am certat ca să ajungem la bătăi. N-am avut nicio urmă, doar o urmă mică pe braț, nu a fost cu palme, pumni,  cuțite, săbii. Si eu sunt tensionată și soțul meu e tensionat. Renunț la ordinul de protecție emis provizoriu. M-am întors acasă cu copilul cu tot.”

Marian Vanghelie: ”Eu țip mai tare. Asta e, a făcut atac de panică. Cea mai bună minciună e adevărul, i s-a ridicat tensiunea, dar dacă nu venea Salvarea nu se ajungea la poliție. Agresivitatea e și verbală. Uitați, mergem și la mare, vă fac o poză.”

Cei doi au pus cearta pe seama presiunii pe care o resimt de când Marian Vanghelie a fost condamnat în primă instanță la 11 ani și opt luni de închisoare pentru fapte de corupție. Fostul primar al Sectorului 5 este acuzat că ar fi primit mită 30 de milioane de euro.

Oana Mizil: ”Totuși,  să ai o condamnare de 11 ani și opt luni e ca o sabie deasupra capului și tensiunea e ridicată. Soțul meu se supără și se enervează de la orice în acest moment. E o presiune fantastică și pe el și pe noi, ca familie. În momentul ăsta e rezolvată această situație. Suntem împreună.”

Până la pronunțarea instanței, însă, ordinul de protecție provizioriu emis în weekend rămâne valabil, iar prin întoarcerea acasă Oana Mizil își asumă riscul unui nou scandal cu partenerul de viață.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO