O tânără a emigrat din cauza criminalității, dar a fost înjunghiată în noua ei ţară


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2019 13:19
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019 13:19
Categorie: Stiri Diverse
crima

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată în Jamaica, după ce au trecut trei ani de când familia sa a părăsit Londra din cauza creșterii riscului de crime.

Mama fetei, Pauline Smith, a povestit cum a descoperit că fiica ei a fost înjunghiată în gât în Jamaica, după ce s-au mutat din Londra, pentru a fi în siguranță, informează Daily Mail.

Corpul fetei a fost găsit la două zile după ce fusese dată dispărută. Părinții ei au declarat că au lăsat-o ultima dată la o prietenă, în May Pen, Jamaica.

Potrivit autorităților, când corpul fetei a fost găsit, hainele sale erau rupte.


În urma crimei, timp de patru luni, două persoane au fost arestate, însă eliberate la scurt timp, iar părinții fetei au contactat autoritățile în mod constant pentru a pune presiune pe detectivii din Jamaica.

Smith a mai povestit cum ei s-au gândit să se mute din Londra, după ce crescuse rata criminalității în Londra. De asemenea, s-au decis să plece imediat după ce o prietenă a fetei s-a sinucis.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO