Descoperire șocantă la marginea localității Finta din județul Dâmbovița. O femeie și-a găsit soțul de 38 de ani fără suflare.

Din primele informații, spun polițiștii, bărbatul s-ar fi sinucis, însă nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio în care să își justifice gestul extrem. Omul a lăsat orfani de tată trei copii mici care aveau mare nevoie de el.

Bărbatul era căsătorit și avea trei copii, două fete și un băiat, de 6, respectiv 7 și 15 ani.

Ultima dată a mers împreună cu soția să adune lemne de la marginea satului. Femeia povestește că la un moment dat omul nu i-a mai răspuns și a plecat să îl caute. Așa l-a găsit fără suflare.

Paul Dinu, nașul victimei: „A fost cu soția la lemne, cară la lemne, în zăvoi, cu spatele. Trecea mereu apa. Și a treia oară nu a mai venit. Și a strigat în pădure”.

Apropiații lui povestesc că în ultima vreme era tot mai abătut, mai cu seamă că îi decedase mamacu doar câteva luni în urmă.

Soția victimei: „Plângea de rupea pământul, că de ce s-a dus mama mea, că de ce a dres. Dacă nu a mai avut zile, voiai să o vezi cum se chinuia în pat... a suferit, într-adevăr, foarte mult a suferit. De ce nu m-a luat mama mea...”

Claudia Dinu, nașa victimei: „El muncea cu ziua, soția lucra la București. Copiii îi avea la școală, trei copii, un băiețel și două fete”.

Ghiorghița Mladin, mătușa victimei: „Are șase luni de când a murit maică-să. Nu vă dați seama, a rămas marcat și el pentru mamă-sa, că na, e o mamă... Că îi pare rău că a murit mamă-sa. Depresia, nu o fi putut să o depășească”.

Când și-a descoperit soțul fără viață, femeia a chemat ajutoare, sperând nu este prea târziu.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a sosit de urgență un echipaj de la ambulanță. Din păcate, când au sosit salvatorii aici nu au mai putut face nimic și au constatat decesul bărbatului.

Trupul fără viață a fost dus la serviciul de medicină legală pentru necropsie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și spun că toate probele găsite la fața locului indică o sinucidere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!