Nu-şi putea lua valiza în avion, aşa că a îngropat-o în pădure. Prietena ei a gonit ursul ca s-o recupereze

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Daria Moşunova
Facebook.com

Caz uluitor pe un aeroport din Rusia, după ce o femeie s-a trezit că s-au schimbat regulile pentru vagajul de mână.

Daria Moşunova, o cunoscută jurnalistă din Rusia, a relatat pe Facebook cum s-a trezit pe aeropotul din Krasnoiarsk că nu-şi poate lua valiza în avion, deoarece compania low-cost cu care zbura schimbase regulile şi redusese greutatea admisă la bagajul de mână. Femeia, care mergea în Ekaterinburg la nunta fratelui ei şi la o conferinţă, nu avea bani cash, iar plata cu cardul nu funcţiona.

Cum în bagaj avea haine la care ţinea şi cadouri a apelat la o soluţie inedită: a luat valiza şi a îngropat-o în pădurea de lângă aeroport, săpând cu mâinile goale în solul îngheţat. Şi-a sunat apoi o prietenă din oraş, care a venit să dezgroape valiza din pădure, la -38 de grade,, fiind „o cunoscută culegătoare de ciuperci”, potrivit Dariei Moşunova.

Prietena a dat însă peste un urs, pe care l-a pus pe fugă, apoi a dezgropat valiza. Între timp, soţul jurnalistei a citit şi el povestea şi, după ce a refuzat să meagă după bagaj în pădure, i-a trimis un mesaj în care o roagă să se poarte ca un om normal, să nu îngroape bagaje şi să nu bea.

Toată întâmplarea a devenit virală, utilizatorii de Facebook din Rusia lăudând-o pe femeie pentru spiritul de iniţiativă

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO