Un suspect fugar pe o autostradă din Sacramento a fost încolțit la sol și din aer. Polițiștii din elicopter au aterizat pentru a-și ajuta colegii din patrula terestră.

Cu mașinile de poliţie pe urmă, şi apăsând la maxim pedala de acceleraţie, suspectul a scăpat din vedere un fapt esenţial - era urmărit şi din aer! Aventura a ajuns la un deznodământ dramatic după ce maşina fugarului a ieşit de pe şosea.

"Suspectul aleargă spre o parcare"

Acela a fost momentul când poliţistul de la manşa elicopterului a decis să aterizeze... pentru că ştia că poate să-şi ajute colegii de la sol.

Richard Jones, poliţist: "Te gândești cum poți să ajuți mai repede, fie că îl ții de un picior sau de o mână. În acest caz eu i-am ținut mâinile și i-am ajutat pe colegi să-i pună cătușele".

Întreaga urmărire s-a întins pe mai bine de 50 de kilometri, iar la final suspectul, în vârstă de 38 de ani, a fost trimis după gratii. E acuzat de furt, dar şi pentru că s-a opus arestării.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!