Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga într-o cafenea cu pisici


Ultimul update: Duminica 05 Ianuarie 2020 11:29
Data publicarii: Duminica 05 Ianuarie 2020 09:32
Categorie: Stiri Diverse

Într-o cafenea din statul american Missouri, obişnuiţii casei nu sunt clienţii care vin zilnic, ci câteva pisici aduse de la un adăpost pentru a mai relaxa atmosfera.

O dată la trei luni, însă, oamenii care vin să savureze aici o cafea au parte de un program special, la care participă şi pisicile: un curs de yoga.

Într-o cafenea din oraşul american Columbia, printre măsuţele de cafea se plimbă câteva pisici prietenoase. Au fost aduse de proprietar de la un adăpost pentru animale din apropiere, pentru a se împrieteni cu clienţii şi pentru a fi, la un moment dat, adoptate.

O dată la trei luni, însă, cafeneaua devine o sală de yoga cu pisici. O tânără ţine aici cursuri de yoga, iar pisicile sunt încurajate, în glumă, să participe şi ele.

Hannah Henze, Papa's Cât Café: „Facem cursurile cu pisicile pentru că în felul ăsta se obişnuiesc mult mai uşor cu atâţia oameni în jur, au şi libertate de mişcare în încăpere. E multă distracţie şi oamenii au ocazia să se apropie de ele.”

Clienţii cafenelei pot să participe la cursul de yoga sau, dacă nu sunt fani, pot să-şi vadă de cafea şi să se joace cu pisicile. Cât despre acestea din urmă...

Hannah Henze,Papa's Cât Café: „Au ocazia să se învârtă pe lângă oameni, sunt într-un mediu cu totul diferit faţă de cel cu care sunt obişnuite. În mod normal, pisicile stau cu alte pisici şi cu oameni care stau pe lângă ele în linişte.”

Profesoara de yoga speră că exerciţiile sale îi vor ajută pe oameni să îndrăgească pisicile, iar pisicile să-şi găsească stăpân.

Hannah Henze, Papa's Cât Café: „Cei care se înscriu la acest curs sunt ajutaţi să se împrietenească cu pisicile, lucru pe care probabil nu l-ar fi făcut altfel, şi poate că vor găsi o pisicuţă de care să se îndrăgostească şi pe care să o ia acasă.”

Tags: cafenea, yoga, pisici,

VIDEO PROTVPLUS.RO