Mamă, tată și fiică, obligați să coboare dintr-un avion din cauza mirosului lor


Ultimul update: Vineri 31 Ianuarie 2020 21:29
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020 21:20
Categorie: Stiri Diverse
Mamă, tată și fiică, obligați să coboare dintr-un avion din cauza mirosului lor

O familie din Michigan, care a fost obligată să coboare dintr-un avion din cauza "mirosului" emanat, a dat în judecată compania aeriană pe motiv de discriminare religioasă și defăimare.

Potrivit BBC, Yehuda Yosef Adler, soția acestuia, Jennie, și fiica lor au fost obligați să coboare dintr-o cursă American Airlines care trebuia să-i ducă la Detroit, în ianuarie 2019, pe motiv că pasagerii se plâng din cauza mirosului lor.

Yehuda Yosef Adler a acționat compania în judecată, susținând că echipajul a făcut comentarii pe seama faptului că erau evrei ultraortodocși. Bărbatul a povestit că se urcaseră în avion doar de aproximativ 5 minute, când un membru al echipajului i-a anunțat că trebuie să coboare din aeronavă.

Yehuda Yosef Adler susține, în plângerea depusă, că membrii echipajului i-au spus, după ce a coborât din avion, că pilotul ar fi cerut debarcarea lor din cauza mirosului pe care îl emanau. În plus, un alt angajat i-ar fi spus că știe că evreii ortodocși se spală o singură dată pe săptămână.

Compania aeriană a fost dată în judecată pentru discriminare religioasă și defăimare.

"Familiei Adler i s-a cerut să coboare din avion după ce mai mulți pasageri și membri ai echipajului s-au plâns din cauza mirosului domnului Adler. S-a luat această decizie ținând seama de confortul celorlalți pasageri. Niciuna dintre măsurile luate de echipa care s-a ocupat de această problemă delicată nu a avut vreo legătură cu religia domnului Adler", se arată într-un comunicat al companiei American Airlines, citat de Fox News.

Sursa: BBC

Focuri de armă în apropierea reședinței lui Trump. Doi bărbați au fost arestați
Cifre alarmante. Care ar fi de fapt numărul oamenilor infectați cu noul coronavirus
Un român din Italia, suspect de coronavirus. Anunțul MAE privind starea sa
VIDEO PROTVPLUS.RO