Jurământ la școala de pompieri, dar și jurăminte pentru căsnicie. Două cupluri și-au unit destinele în fața lui Raed Arafat

Ultima actualizare: 22-12-2021 15:12

Doi elevi de la școala de pompieri din Boldești, Prahova, au ales momentul depunerii jurământului față de patrie, pentru a mai face un legământ: și-au cerut iubitele în căsătorie și au promis că le vor fi alături toată viața.

Scena emoționantă s-a petrecut în fața a sute de oameni, veniți special pentru ceremonia militară.

„Jur...să îmi apăr ţara chiar cu preţul vieţii”. 299 de tineri au jurat, emoționați, credință față de țară.

Raed Arafat, DSU:Unii dintre voi vor participa la acțiuni de intervenții medicale de salvare de vieți, alții vor fi scafandrii, alții salvatori de la înălţime, alpiniști.”

În acest timp, doi dintre viitorii salvatori se pregăteau pentru un alt mare moment din viața lor.

„Vrei să fii soția mea... ” Evident, răspunsul a fost „DA” și au urmat aplauze.

Complici le-au fost colegii de pluton, care i-au ajutat să-și transmită mesajele de iubire. Iar martor le-a fost Raed Arafat.

Justiniana și Andrei: „Foarte mult curaj, şi ca să cer pe cineva de soție, şi ca să fii pompier”

Reporter: Sunt lacrimi de fericire?

Mădălina și Bogdan: „Probabil că ea nu poate să vorbească acum, așa că o să vorbesc eu în locul ei. Nu pot să zic nimica.”

Reporter: De cât timp va cunoașteți?

Mădălina și Bogdan: „Ne știm din clasa a 9-a, de la începutul liceului și am crescut împreună, și o să creștem și de acum.”

Emoționați, părinții militarilor îşi doresc ca misiunile lor să fie ușoare, atât în carieră, cât și în căsnicie.

Ștefan Mihăilescu, părinte: „Asta și-a dorit dintotdeauna să fie, de mic copil, pompier, eu n-am vrut, este visul lui, asta a ales să fie.”

Cele două perechi vor sta, deocamdată despărțite, pentru că băieții rămân în cazarmă până la toamnă, când termină cursurile. Abia apoi vor face nunta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO