Imagini revoltătoare la o grădină zoologică. Vulpi, nevoite să se hrănească cu o alpaca

27-03-2020 17:19


gradina zoologica

Mai multe vulpi sunt nevoite să se hrănească cu carne de alpaca la o grădină zoologică din China, după ce sute de animale au fost lăsate să moară de foame, în contextul pandemiei de coronavirus.

Au fost făcute publice pe internet imagini cu două vulpi care se hrăneau cu o alpacă într-o grădină zoologică din China, după ce s-a închis din cauza noului coronavirus care a făcut tot mai multe victime în ultima perioadă, scrie Daily Mail.

Peste 200 de animale, printre care, iepuri, veverițe și porci de Guineea, au rămas blocați în grădina zoologică din China.

„O alpaca a murit din cauză că nu exista mâncare. Foarte multe dintre animale au murit. Unele au murit chiar înainte de coronavirus”, a mai adăugat un angajat.

Personalul grădinii a mai precizat că au fost nevoiți să-și cheltuie banii pentru a putea hrăni animalele.

Potrivit presei locale, animalele au fost descoperite moarte, după ce mai mulți angajați s-au întors pentru a-și primi salariile de la proprietar.

În ciuda acestui lucru, managerul grădinii zoologice ar fi declarat că animalele au murit pentru că „nu s-au adaptat climei” și că nu au fost lăsate să moară de foame.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO