Imagini inedite cu o luptă între un anaconda și un crocodil: „Nu-mi venea să cred ce văd”

10-09-2019 11:35


anaconda

Un fotograf a surprins mai multe imagini cu un anaconda lung de aproape 9 metri care ucide un crocodil în Amazon.

Imaginile inedite arată o luptă între șarpe și crocodil în Brazilia, informează Daily Mail.

Fotograful a povestit că a observat scena în timp ce lua prânzul.

„Stăteam în barcă și nu-mi venea să cred ce văd. Auzeam niște zgomote și când m-am întors să mă uit am văzut cum anaconda încerca să ucidă un caiman. Totul s-a întâmplat timp de opt minute. Cred că într-un final șarpele a rămas fără oxigen, pentru că a eliberat crocodilul. În acel moment, caimanul a mușcat șarpele. Nu am crezut că voi fi martor la așa ceva”, a declarat acesta.

Fotograful nu a reușit să vadă începutul scenei, pentru a vedea care a atacat primul. Bărbatul a mai spus că reptila a murit.

Anaconda a eliberat crocodilul în timp ce acesta era încă în viață, ceea ce poate însemna că nu a văzut caimanul ca pe o pradă.

Astfel de șerpi și crocodili sunt întâlniți în aceeași zonă din Brazilia și au același mod de a ataca pe sub apă, doar cu ochii la vedere, apropiindu-se de pradă. În timp ce caimanii se hrănesc cu aproape tot ce prind, anacondele ar mânca și crocodili.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO