Gafa BBC care face înconjurul Internetului: "Ce obrăznicie"

Ultima actualizare: 05-09-2019 08:50

Pe internet face valuri o gafă de colecţie comisă de BBC. Și nu pe orice temă, ci legată de reprezentanţi ai familiei regale.

Într-o dezbatere despre prinţul Harry şi soţia lui, postul britanic a folosit imagini cu statuile de ceară ale celor doi.

Episodul ocupă un loc binemeritat pe lista cu "încurcături" răsunătoare.

În timp ce prezentatoarea postului de televiziune BBC vorbea despre avioanele particulare folosite de prinţul Harry şi soţia lui Meghan, pe fundal era o imagine cam "îngheţata" cu cei doi. Totul în condiţiile în care fotografiile cu ei în carne şi oase nu sunt tocmai rare.

Toată lumea se întreabă cine a fost aiuritul din redacţie care a ales poza cu figurile de ceară, în locul uneia mai puţin crispate, având în vedere privirea cam fixă a ducesei Meghan.

"Ce obrăznicie din partea celor de la BBC!" - i-a mustrat un internaut pe jurnalişti.

Dar a greşi este, desigur, omeneşte. A păţit-o şi Posta Regală Britanică atunci când a emis un timbru de aniversare a zilei Z, care arăta în realitate trupe americane debarcând la aproximativ 13.000 de kilometri depărtare de Normandia.

La rândul ei, o agenţie de publicitate a promovat turismul din Franţa cu o plajă din nordul Africii.

Iar postul Fox News a fost nevoit să prezinte public scuze după ce a folosit fotografia altcuiva când i-a adus un tribut Arethei Franklin.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO