Fecioară - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Fecioara - compatibilitati
Shutterstock

Fecioara este un semn de pământ reprezentată de Astraea, zeița purității și a inocenței. Fecioarele sunt logice, practice și sistematice în abordarea vieții.

Acest semn de pământ este un perfecționist în sufletul său și nu se teme să își îmbunătățească abilitățile prin practică asiduă și consecventă. Fecioara este hiperconștientă de fiecare detaliu și tinde mereu spre perfecțiune, în orice aspect al vieții.

Fecioară - compatibilități

Fecioară și Berbec

Berbecul se mișcă rapid, ceea ce îi face să vrea să grăbească relațiile și situațiile. Maniera furtunoasă de a fi a Berbecului poate duce la certuri majore și la declarații impulsive, care uneori nu sunt atât de plăcute.

Acest lucru diferă complet de stilul de comunicare imaculat și concis al Fecioarei. Semnul de pământ este cunoscut pentru faptul că se exprimă prin cuvinte frumoase, mai degrabă decât prin retorica dură și înflăcărată pe care Berbecul o aruncă asupra lor.

Dacă aceste două semne pot găsi o modalitate de a comunica fără scântei, atunci vor putea să se înțeleagă fără probleme. Va fi nevoie doar de puțină muncă, timp și tandrețe.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Fecioară și Taur

Aceasta este, probabil, cea mai bună pereche pentru Fecioară. Ambele semne zodiacale sunt dispuse să facă tot ce este necesar pentru a menține relația, chiar dacă asta înseamnă să pună cealaltă persoană pe primul loc.

Partea bună este că le place să creeze și să se joace împreună, ceea ce poate duce la petrecerea multor momente amuzante împreună.

Fecioara se uită la Taur pentru a găsi înțelepciune și intuiție infinită, deoarece Taurul servește adesea drept consilier personal al semnului de Mercur. În același timp, Taurul va fi inspirat de intuițiile Fecioarei și va căuta adesea motivație de la semnul lor co-pământean pentru a reuși. Ei fac o pereche grozavă.

Fecioară și Gemeni

Aceste două semne se înțeleg extrem de bine. Având în vedere că stăpânul planetar al Fecioarei și Gemenilor este Mercur, ei au în comun nevoia de conversație și comunicare.

Singura diferență este că Gemenii se grăbesc să bârfească, în timp ce Fecioara este mai secretoasă și va păstra informațiile pentru în loc să le răspândească.

De asemenea, Fecioara este latura analitică și metodică a lui Mercur, făcându-i pe Gemeni să se gândească înainte de a acționa. Gemenii sunt opusul, deoarece natura lor îi împinge să se miște într-un ritm mai rapid și să dea informații mai repede decât omologul lor pământesc. Acest lucru poate fi dăunător pentru ei.

Fecioară și Rac

Aceasta este una dintre cele mai ușoare perechi astrologice, datorită faptului că aceste două semne zodiacale se armonizează unul cu celălalt.

Racul caută să-și împărtășească visele și secretele cele mai intime, deoarece știe că Fecioara nu va alerga și nu va discuta sentimentele sale cu semenii.

În schimbul camaraderiei și loialității lor, Racul o va inspira întotdeauna pe Fecioară, permițându-i să își împărtășească viziunile și speranțele pentru viitor. Racul va sprijini semnul de pământ în toate idealurile și scopurile. La urma urmei, ambele semne sunt persoane inovatoare care pot crea măreție – dacă au încredere în viziunile lor.

Fecioară și Leu

Scânteile pot apărea rapid atunci când aceste două semne vecine se ciocnesc. Deși Leul este cunoscut pentru că joacă un rol răzvrătit și dramatic în relații, el este extrem de loial și generos.

Natura lor altruistă va fi mai importantă pentru Fecioară, care este și ea o persoană care dăruiește și îngrijește. Avertismentul este că Fecioara îi oferă Leului prea multă dragoste și atenție, fără să ceară prea mult în schimb.

Dacă amândoi își pot oferi reciproc aceeași cantitate de grijă și considerație, atunci această relație poate dura mult timp. Este nevoie doar de energie reciprocă și pentru ca această pereche să funcționeze și să dureze.

Fecioară și Fecioară

Atunci când două Fecioare se întâlnesc, pot fi extrem de pretențioase. Mintea lor analitică îi obligă să disece fiecare situație și să înțeleagă lucrurile dintr-o perspectivă clară.

Acest lucru înseamnă că fiecare fir va fi despicat în patru și fiecare situație va fi analizată până când vor fi capabili să formuleze o decizie. Vestea bună este că vor avea multă răbdare unul pentru celălalt și se vor forța reciproc să facă lucruri care ies din zona lor de confort. Însă, trebuie să fie atenți să nu se afirme și să nu-și proiecteze energia asupra celuilalt, deoarece sunt oglinzi ale lor.

Fecioară și Balanță

Atunci când Fecioara și Balanța se unesc, se vor uita unul la celălalt pentru a crea un imperiu. Fecioara va apela la Balanță pentru informații profesionale și financiare, deoarece semnul de aer o va ajuta pe Fecioară să elaboreze strategii diferite pentru a-și crește veniturile.

Atenționarea este că Balanța va avea întotdeauna o manieră defensivă atunci când vine vorba de Fecioară, deoarece s-ar putea să nu fie de acord cu semnul de pământ uneori.

Acest lucru nu înseamnă că nu se vor conecta în legătură cu aventurile profesionale, deoarece se pot ajuta unul pe celălalt să facă lucruri frumoase împreună, dacă Fecioara își va lăsa criticile deoparte.

Fecioară și Scorpion

Scorpionul și Fecioara ajung să se cunoască la un nivel profund. Amândoi sunt cunoscuți ca fiind excelenți detectivi, deoarece amândoi sunt mereu în căutarea adevărului în chestiuni.

Fecioara împrumută natura pasională a Scorpionului, în timp ce Scorpionul scoate la iveală dorința din Fecioară. Ei pot fi prieteni pe viață sau iubiți înflăcărați, datorită faptului că pot vedea în sufletul celuilalt. Să se vadă unul pe celălalt la nivel spiritual este frumos, motiv pentru care nu se vor abate de la a deveni intimi (lucru care se poate întâmpla rapid). Nimic nu este în afara discuției - dacă Fecioara o lasă mai moale cu criticile și sfaturile.

Fecioară și Săgetător

Atracția este mare între Fecioară și Săgetător. Avertismentul este că poate fi trecătoare pentru Săgetător, care „țopăie” la următorul lucru sau persoană mai repede decât se poate angaja într-o relație.

Săgetătorul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că este aventuros. De multe ori, ei spun ceea ce au în minte fără să gândească clar, ceea ce duce la haos din cauza faptului că exprimă sentimente pe care poate nu le simt. În cazul Fecioarei, ea spune exact ceea ce simte atunci când simte. Dacă reușesc să se înțeleagă, va fi o poveste de dragoste intensă sau o aventură trecătoare.

Fecioară și Capricorn

Această pereche nu numai că se va distra împreună, dar va împărtăși și o poftă de viață ca nimeni alta. Atâta timp cât își amintesc unul altuia să râdă sau să împărtășească o notă sarcastică despre activitățile banale și muncă, își vor anima vibrația reciprocă și vor adăuga un plus de entuziasm vieții lor.

Atât Fecioarei, cât și Capricornului le place să muncească din greu, ceea ce înseamnă că vor petrece și mai intens după orele de program și în weekenduri. Îl vor îndemna pe celălalt să își asume mai multe riscuri și să iasă din zona de confort - mai ales când vine vorba de lumea lor romantică, de întâlniri, de partea creativă și artistică.

Fecioară și Vărsător

Fiind unul dintre cele mai curioase cupluri, acești doi parteneri vor avea multe de discutat. Schimbul de idei și puncte de vedere vine natural atunci când se conectează, dar asta nu înseamnă că împărtășesc o înțelegere profundă a nevoilor celuilalt.

Vărsătorul poate fi încăpățânat, rigid și deloc flexibil, în timp ce Fecioara este mai deschisă la minte, flexibilă și liniștită. Da, pot ajunge împreună la un numitor comun și pot forma o legătură - totuși, aceasta nu va fi de lungă durată din cauza dorinței Vărsătorului de a fi liber și a speranțelor Fecioarei de a planta rădăcini. Dacă pot găsi o cale de mijloc pe care să trăiască, atunci această pereche are mult potențial.

Fecioară și Pești

Fecioara are o minte practică și se bazează pe rațiune, intelect și fapte atunci când procesează informații. În comparație cu Peștii, despre care se știe că trăiesc în imaginația și visele lor.

Înțelegerea celuilalt va necesita timp și efort suplimentar, ceea ce va fi obositor și va necesita mai multă energie decât este dispus să investească oricare dintre ei. Cu toate acestea, dacă fac un efort conștient pentru a se înțelege, atunci pot crea o prietenie. Aceasta nu va fi un parteneriat de lungă durată sau apropiat.

Fecioara - suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Ai asistat vreodată la povești de dragoste în filmele de dragoste? Capricornul și Fecioara sunt doi indivizi din semnele de Pământ, o combinație perfectă și o uniune care se potrivește de minune! Ei sunt mereu dispuși să facă tot ce este nevoie și pun accent pe munca grea pentru a obține lucrurile pe care și le doresc. Nevoia lor reciprocă de stabilitate, simț practic și logică îi va face să fie împreună pentru totdeauna.

Cele două zodii par a fi făcute una pentru cealaltă. Înțelegere, respect, comunicare, valori comune și multe altele sunt împărtășite de acești parteneri care sunt de nedespărțit.

La începutul unei relații, o Fecioară va dori să se miște încet. Le ia ceva timp pentru a avea încredere deplină în altcineva și vor prefera ca cealaltă persoană să fie cea care să inițieze lucrurile. Este cu siguranță nevoie de ceva timp pentru ca o Fecioară să își dezvăluie adevăratele sentimente.

Atunci când o Fecioară decide că îi place de cineva, este de obicei destul de serios. Fecioara nu se încurcă cu oricine și îi place să știe că o relație are un scop și are potențialul unui viitor pe termen.

Odată ce este într-o relație, Fecioara își va aminti fiecare mic detaliu despre persoana cu care se întâlnește. O Fecioară nu va uita niciodată o aniversare sau ziua de naștere a partenerului lor, și s-ar putea să se străduiască să facă ceva special pentru fiecare eveniment. Acești nativi sunt grijulii și atenți, fiind parteneri foarte apreciați. 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie

Insistențele unei fetițe cu privire la existența unui monstru în dormitorul ei au dus la o descoperire șocantă.

Primul lot din Transapuseana, inaugurat. Cum arată unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România: ”De poveste” FOTO
Primul lot din Transapuseana, inaugurat. Cum arată unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România: ”De poveste” FOTO

Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, fiind vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean.

 

Mihaela Bilic: „Micii de porc sunt mai dietetici”. Care este porția corectă pentru a ne menține silueta
Mihaela Bilic: „Micii de porc sunt mai dietetici”. Care este porția corectă pentru a ne menține silueta

Pentru că se apropie 1 Mai și românii vor mânca tradiționalii mici, medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că cei de porc sunt mai dietetici.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.