O bătaie între elevi de la două licee din Timișoara s-a terminat cu vărsăre de sânge. Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat pe stradă de o fată cu un an mai mică decât el.

Conflitul se pare că a fost planificat înainte și șocant este că după atac adolescenta agresoare a mers la cursuri însoțită de iubitul ei - de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo au și găsit-o polițiștii.

Băiatul a fost implicat într-o bătaie despre care surse din anchetă spun că a fost planificată. Sunt două grupuri rivale de elevi, de la două licee din Timișoara, care și-au împărțit pumni și picioare.

Conflictul a avut loc în zona unei piețe din centrul Timișoarei - pe o stradă îngustă, înainte de ora la care elevii începeau cursurile. Deși erau mai mulți oameni în jur, nimeni nu a intervenit să oprească bătaia.

Pe băiatul de 17 ani l-a înjunghiat iubita unui tânăr din gruparea adversă. Fata are doar 16 ani.

Elevul de 17 ani este internat în Spitalul de Copii din Timișoara. Este infectat și cu coronavirus.

Fata care a folosit o armă albă în timpul confruntării și iubitul ei au fugit după atacatul violent. Polițiștii i-au găsit la școală.

Conducerea liceului unde învață adolescenta spune că fata urma un program de consiliere psihologică - fără să dea detalii despre motivele care au determinat această situație.

În școală a fost convocată comisia de disciplină și eleva agresoare ar putea fi exmatriculată o perioadă și i se va scădea nota la purtare.

Aceleași sancțiuni le riscă și iubitul el - aflat în grijă la un asistent maternal în Timișoara. În plus, fata va trebui să răspundă în dosarul penal pentru lovire și alte violențe.