Bihor: Muncitor înjunghiat mortal de un coleg, după ce s-au certat pentru o datorie de 60 de lei

Ultima actualizare: 30-12-2021 18:55

Din prietenii care erau până mai ieri, doi muncitori care lucrau în județul Bihor au ajuns la omor! Bărbații s-au luat la ceartă, se pare din cauza unor bani împrumutați, și, cum băuseră amândoi, s-a ajuns rapid la bătaie.

Apoi, cel mai tânăr a scos un cuțit și și-a înjunghiat colegul. A sunat singur la poliție, unde a povestit cum a răpus o viață de om.

Suspectul de omor, un tânăr de 27 de ani, și victima, un bărbat de 52 de ani, erau colegi de muncă și locuiau, cu chirie, în aceeași casă, dintr-un sat de lângă Oradea. Scandalul a izbucnit în toiul nopții, după ce amândoi au consumat alcool.

Vecin: Zice că s-ar fi certat pentru ceva sumă de bani, că ar fi datorat unul la celălalt și că s-ar fi înjunghiat, ăla tânăr pe ăla bătrân.

Reporter: Și se pare că totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool...

Vecin: Probabil, mă gândesc că numai pe ăsta, că în momentul când îi omul sub presiune, atunci găsește motive de ceartă.

La un moment dat, tânărul a pus mâna pe un cuțit.

Cristian Butaci, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: „Acesta, pe fondul unui conflict spontan cu victima - colegul lui de serviciu - i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuțit, în zona abdomenului, cauzând, în final, decesul persoanei vătămate”.

Un echipaj SMURD a ajuns în câteva minute la casa unde s-a petrecut crima.

Dr. Hadrian Borcea - șef UPU Oradea: „La sosirea echipajului SMURD, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, pacientul era în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, dar, din cauza gravității leziunilor suferite, resuscitarea a fost fără succes”.

Pentru acuzația de omor, Tribunalul Bihor a admis cererea de arestare preventivă a suspectului, pentru 30 de zile.

"Pe fondul unui conflict spontan cu victima, declanşat de o datorie de 60 de lei pe care avea să i-o achite acesteia, la un moment dat, întrucât era agresat verbal şi fizic de către victimă, inculpatul a luat un cuţit, cu care a înjunghiat-o de trei ori, provocându-i plăgi înţepate/tăiate ce au declanşat hemoragii interne produse prin lezarea de organe intraabdominale (stomac, pancreas) şi structuri vasculare (artera aorta), determinând direct şi necondiţionat decesul victimei", se arată într-un comunicat transmis, joi, de către procurori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO