Cum a devenit virală imaginea a 2 frați care au strâns singuri gunoaie, la Vatra Dornei

31-03-2019 09:52

Doi frați din Vatra Dornei au strâns singuri gunoaiele de pe stradă

Fotografia a doi frați din Suceava, care la doar 6, respectiv 9 ani, au decis să strângă gunoaiele de pe strada lor din localitatea Vatra Dornei, a devenit virală.

Cei doi frați, Georgian și Andrei Frățiloiu, i-au cerut străbuniculului lor mai mulți saci, pentru a strânge gunoaiele de pe strada Todirenilor, dumul lor către școală, scrie monitoruldedorna.ro.

În câteva ore, au adunat toate deșeurile din zonă, strângând în final patru saci cu gunoi.

Inițiativa lor a fost lăudată pe Facebook, iar imaginea celor doi cu sacii de gunoi și cu doi câini lângă ei, a devenit virală pe platforma Reddit. Imaginea a fost publicată pe subredditul numit Pics, unde sunt peste 20 de milioane de subscriberi.

Fotografia a fost intens comentată de utilizatori, care laudă inițiativa celor doi români, dar care remarcă și prezența celor doi câini din imagine, comentând intens pe seama acestora.

 

Two Romanian country kids, Georgian and Andrei, 6 and 9, took the #trashtag challenge without even knowing about it. They were just fed up with the garbage the grownups used to leave on their street. from r/pics

 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO