Copil de 4 ani, ucis de un bărbat neinvitat, în timp ce își sărbătorea ziua de naștere. Cum a avut loc tragedia

Ultima actualizare: 11-06-2020 12:02
criminal
Instagram

Un copil în vârstă de patru ani din Brazilia a fost împușcat mortal de un bărbat neinvitat, care consumase alcool, în timpul petrecerii organizate cu ocazia zilei lui de naștere.

Potrivit autorităților, suspectul ar fi avut mai multe versiuni în legătură cu modul în care a avut loc accidentul, spunând printre altele că arma cu care l-a ucis pe cel mic i-a căzut pe jos, moment în care s-a descărcat, transmite Daily Mail.

Mama victimei a povestit că bărbatul consumase băuturi alcoolice și că nu se afla pe lista de invitați, dar ar fi ajuns cu un prieten la petrecere.

„Nu putem să înțelegem ce s-a întâmplat. Nu înțeleg de ce mi-ar omorî cineva copilul pentru niciun motiv. Suntem distruși. Enzo de-abia aștepta să fie ziua lui de naștere. În fiecare zi mă întreba cât mai durează. Acum, nu va mai avea nicio zi de naștere. Va trebui să trăim cu amintirea că a murit într-un atac fără sens la data la care s-a născut”, a povestit mama acestuia.

În urma investigației s-a descoperit faptul că incidentul a avut loc în fața casei familiei. Suspectul, un fost soldat care a părăsit recent armata, se juca cu cel mic și prietenii săi.

„L-am auzit spunându-i copilului meu să se oprească din plâns, așa că am intervenit și l-am avertizat să-mi lase copilul în pace”, a mai spus mama acestuia.

Câteva momente mai târziu, copilul s-ar fi dus să se joace cu ceilalți pe strada din fața casei, iar suspectul l-ar fi urmărit. La scurt timp, mama copilului ar fi auzit o împușcătură, iar când a ajuns la locul accidentului, l-a văzut pe cel mic inconștient. În acest timp, bărbatul încerca să-l ridice.

După ce a comis fapta, suspectul ar fi încercat să fugă cu mașina lui, însă a fost urmărit de tatăl copilului, până au intervenit autoritățile.

Copilul a fost dus de urgență la spital, însă în ciuda faptului că i s-au acordat îngrijiri medicale, el a fost declarat decedat.

În urma tragediei, autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, iar bărbatul a fost reținut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO