Concurs inedit "Om vs animal", principala atracție într-o grădină zoo. VIDEO


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 17:02
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 16:45
Categorie: Stiri Diverse
leu gradina zoo

Scandal în Marea Britanie după ce s-a descoperit că angajații unei grădini zoologice din Plymouth îi taxează pe vizitatori pentru a se lua la întrecere cu lei și tigri.

Peste 2.000 de oameni au semnat o petiție prin care condamnă decizia responsabililor grădinii Dartmoor de a taxa cu 15 lire sterline pe cei care doresc să joace "trage sfoara" cu două dintre animalele de la zoo, tigrul din rasa Amur, Dragan, și leul african Jasiri.

Într-o competiție "om vs animal", vizitatorii cu vârste de peste 8 ani trag de o sfoară, la un capăt, la capătul celălalt fiind legată o bucată de carne de care leul trage pentru a și-o adjudeca, scrie The Guardian.

Semnatara petiției Sue Dally susține că este vorba despre un caz de cruzime față de animale și o lipsă totală de respect față de aceste animale sălbatice superbe.

"Parcă ne-am întoarce în timp, cei de la grădina zoologică acționează mai degrabă ca la circ decât ca într-un loc unde sănătatea și siguranța animalelor ar trebui să fie pe primul loc", se arată în petiție.

În schimb, cei de la Zoo susțin că de fapt acest joc reprezintă o modalitatea de a menține animalele în formă.

Proprietarul grădinii zoologice, Benjamin Mee (53 de ani), susține că s-a inspirat dintr-un film și că lumea se agită degeaba.

“Oamenii fac din țânțar armăsar. Cred sută la sută în această activitate, pe care animalele o iubesc”, a declarat Benjamin Mee.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO