Coșmarul unui bărbat care a băut sucuri acidulate în fiecare zi. Ce a pățit


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2019 15:14
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2019 14:00
Categorie: Stiri Diverse
pahar de cola cu gheata

Un bărbat din Malaezia a fost aproape să își piardă o mână după ce a băut cel puțin două doze de suc acidulat pe zi.

Mohd Razin Mohamed, de 56 de ani, a fost diagnosticat cu diabet din cauza dependenței de băuturi acidulate, pe care le consuma în fiecare zi.

"Obișnuiam să beau atât de mult suc, încât de trei ori chiar am leșinat la muncă", a povestit bărbatul care era angajat ca inginer la o companie de telecomunicații, potrivit DailyStar.

La puțin timp după ce a aflat că suferă de diabet, Mohamed spune că a observat că pe spate i-a apărut o umflătură, care a continuat să crească, iar în scurt timp a ajuns să fie cât palma.

Când a ajuns la spital, umflătura i se extinsese și pe braț, iar situația era atât de gravă încât osul începuse să fie vizibil. Bărbatul a fost operat de urgență, iar medicii au fost nevoiți să îi tai mare parte din pielea infectată.

Până la urmă, medicii au reușit să îi salveze brațul, însă Mohamed nu se va mai putea să muncească curând, deoarece nu poate să își miște mâna.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO