Ce a pățit o femeie care obișnuia să doarmă machiată. ”Nu credeam că mă voi vindeca”. FOTO

02-06-2019 16:03


Ce a pățit o femeie care obișnuia să doarmă machiată. ”Nu credeam că mă voi vindeca”

Sunt multe femei care aleg să nu se mai demachieze seara, înainte de a merge la somn, însă acest lucru ar putea avea efecte grave în timp.

Este și cazul unei femei de 51 de ani, din Australia, care timp de 25 de ani a dormit machiată. Theresa Lynch a fost la un pas să își piardă vederea din cauza obiceiului său.

Femeia a ajuns la doctor după ce a început să simtă o durere tot mai puternică în zona ochilor. Așa a aflat că sub pleoapa sa s-au adunat foarte multe puncte negre de rimel, potrivit The Sun

„Medicul a spus că nu a mai văzut așa ceva niciodată. Nici mie nu mi-a venit să cred. Am crezut că nu mă voi mai face bine niciodată. Am avut un obicei foarte prost. Nu trebuia să merg atât de departe. Acum realizez cât de important este să te demachiezi corect în fiecare seară”, a spus Theresa.

„De fiecare dată când Theresa clipea, acele partcule de rimel se împrăștiau. Dacă acele particule de rimel s-ar fi infectat, exista un risc foarte mare să își piardă vdere”, a explicat medicul femeii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO