Balanță - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Balanta compatibilitate
Shutterstock

Balanța este un semn de aer rezprezentat de echilibru și armonie. Balanța este obsedată de simetrie și se străduiește să creeze echilibru în toate domeniile vieții. Aceste semne de aer sunt esteticienii zodiacului.  

Conduse de Venus, planeta care guvernează dragostea, frumusețea și banii, Balanțele adoră arta, intelectualismul și cunoașterea. Ele trebuie să se înconjoare de obiecte frumoase și să creeze medii care să le reflecte gusturile rafinate. În consecință, aceste semne de aer sunt niște designeri, decoratori, critici de artă și stiliști excelenți.

Balanță – compatibilități

Cu siguranță nu este ușor să ai o relație cu o Balanță, dar fiecare efort merită cu această zodie care va face tot posibilul ca partenerul să se simtă bine alături de el. 

Balanțele comunică foarte bine și sunt capabile să își „citească” partenerul în mod intuitiv. Cu partenerul potrivit, o Balanță se va simți ca acasă și va dori să își petreacă aproape tot timpul alături de persoana iubită. 

Compatibilitate Balanță - Berbec

Nativii celor două semne cardinale Balanță și Berbec au calitățile și aptitudinile necesare pentru a dezvolta o ecuație romantică. Este posibil ca Balanța și Berbecul să nu funcționeze de la început, însă pe parcurs vor reuși să se înțeleagă mai bine unul pe celălalt. Odată ce perioada dificilă trece, lucrurile se vor așeza automat.

Combinația planetară dintre Venus și Marte ajută acest cuplu să fie în armonie. Este o compatibilitate destul de mare între aceste două zodii.

Compatibilitate Balanță și Taur

Indivizii Balanță și Taur au o dragoste și un respect incredibil unul pentru celălalt și, prin urmare, pot forma o legătură de nezdruncinat. Unirea celor două Venus relevă faptul că acest cuplu este legat karmic pentru a obține pace și armonie în viața lor amoroasă. 

Două elemente diferite, Aerul și Pământul se amestecă pentru a crea o relație frumoasă între nativi. Combinația poate funcționa, câtă vreme ambii sunt deschiși și înțelegători.

Compatibilitate Balanță - Gemeni

O pereche aproape de vis, în care ambii nativi tind să aibă interese similare. Cuplul Balanță-Gemeni va găsi multă pace, armonie și satisfacție în relația lor. Acest lucru este posibil deoarece asocierea dintre Venus și Mercur funcționează atât de bine încât formează o legătură puternică și formidabilă între cei doi. 

Între o Balanță și Gemeni există o compatibilitate care se simte aproape imediat.

Compatibilitate Balanță și Rac

Indivizii din Balanță și Rac se vor strădui să formeze o pereche excelentă. Și acest lucru nu va fi posibil cu ușurință, pentru că ambii au personalități, puncte de vedere și gândiri diferite.

Balanța vrea doar ca partenerul ei să fie sincer și deschis, în timp ce Racul sensibil poate să fie prea nesigur, așa că nu le va fi ușor să construiască o relație echilibrată. Cu toate acestea, planetele guvernatoare Venus și Luna sugerează că cei doi ar putea să schimbe situația prin urmărirea unui obiectiv comun. 

Compatibilitate Balanță - Leu

Uniunea dintre Balanță și Leu are potențialul de a forma o pereche perfectă. Dar pentru asta este nevoie de o legătură puternică. Elementele Aer și Foc se combină pentru a oferi avantajul unei relații armonioase și echilibrate.

Amândoi pot scăpa de diferențe făcând sacrificii unul pentru de celălalt. 

Compatibilitate Balanță și Fecioară

Un cuplu format dintr-o Balanță și o Fecioară va fi unul de succes, deoarece ambii nativi au puncte comune precum pasiunea, ambiția și determinarea. De asemenea, amândoi au un scop comun și o înțelegere reciprocă, ceea ce îi ajută să construiască o relație sigură și stabilă. 

Cei doi sunt binecuvântați de Venus și Mercur. Uniunea acestor planete va permite amândurora să înțeleagă punctul de vedere al celuilalt, iar empatia este un lucru esențial într-o relație.

Compatibilitate Balanță - Balanță

Două Balanțe pot avea o conexiune excelentă între ele. Le place să împărtășească fericirea, ideile și gândurile cu partenerii lor. 

Venusul dual oferă cuplului Balanță – Balanță cea mai pură formă de iubire. Amândoi contribuie la dinamica distractivă a relației, iar acest lucru duce la o relație de lungă durată și cu multe satisfacții.

Compatibilitate Balanță - Scorpion 

Compatibilitatea dintre Balanță și Scorpion poate fi observată în uniunea lor emoțională și satisfăcătoare care marchează o relație bazată pe respect. Într-o relație Balanță-Scorpion, acesta din urmă are tendința de a se pierde în propriile emoții. Acest lucru se poate dovedi a fi problematic dacă vor să aibă o relație de lungă durată. Este un lucru bun că Balanța are convingerea și personalitatea care pot calma emoțiile furtunoase ale unui Scorpion.

În timp ce Balanța îl ajută pe Scorpion să își stăpânească emoțiile, acesta din urmă îl ajută pe celălalt oferindu-i concentrarea sa, lucru care îi lipsește adesea Balanței. 

Cuplurile Balanță și Scorpion au tendința de a se echilibra reciproc prin nevoia de conexiune și căldură a Balanței și tendința Scorpionului de a prospera în intimitatea emoțională. 

Atât Balanța, cât și Scorpionul sunt semne loiale care rareori fac ceva care să le facă rău partenerilor lor. Cu toate acestea, își pot compromite relația prin perspectivele lor diferențiate asupra iubirii și responsabilităților. 

Compatibilitate Balanță și Săgetător

Cuplul Balanță și Săgetător are toate șansele să dureze. Ambii sunt gata să facă sacrificii și să își înțeleagă nevoile unul altuia, ceea ce înseamnă că vor putea înfiripa o relație stabilă. Mai ales când planetele de bun augur precum Venus și Jupiter sunt de partea acestei perechi reușite și o ajută să atingă obiectivele de cuplu dorite. 

Balanța și Săgetătorul se potrivesc tare bine și fac o echipă pe cinste.

Compatibilitatea Balanță - Capricorn

Probabil cel mai puțin compatibil cuplu din zodiac. Din păcate, Balanța și Capricornul sunt foarte diferite. Balanțele sunt ambițioase și hotărâte, în timp ce Capricornul este hipercritic, cu el, dar și cu ceilalți. Le va fi greu să găsească stabilitate în relație. 

Combinația dintre Venus și Saturn sugerează că acest cuplu trebuie să își rezolve divergențele care apar încă de la început. Din păcate, compatibilitatea dintre aceste două zodii nu prea există. O astfel de relație are nevoie de foarte multe eforturi pentru a rezista.

Compatibilitate Balanță - Vărsător

Persoanele din zodiile Balanță și Vărsător sunt, în general, deschise la minte și nu judecă, așa că există șanse mari de a construi o relație stabilă. 

Combinația dintre Venus și Saturn indică faptul că acest cuplu are multe în comun și, astfel, poate depăși orice obstacol din viață. De asemenea, această pereche are un viitor strălucit și lung, atât ca prieteni, cât și ca parteneri de viață. 

Compatibilitatea dintre Balanță - Pești

Perechea Balanță și Pești este departe de a atinge cote de compatibilitate. Balanța este intelectuală și idealistă, în schimb, partenerul Pești este sensibil și lipsit de direcție, ceea ce va duce la multe probleme în relație. 

Chiar dacă nu este o pereche foarte compatibilă, iubirea ar putea să învingă toate diferențele, într-un final.

Balanță – suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Săgetătorul este sufletul pereche al unei Balanțe. Săgetătorul și Balanța împărtășesc o serie de asemănări care îi fac să formeze o relație pozitivă și armonioasă. Uniunea dintre Aer și Foc face ca legătura lor să fie pasională și incitantă. 

Balanța se simte atrasă de Săgetătorul cu inimă mare și plin de viață, în timp ce Săgetătorul se simte atras de personalitatea rafinată a Balanței. Amândoi se simt confortabil unul cu celălalt și au o înțelegere reciprocă uimitoare. În plus, Săgetătorul încearcă întotdeauna să aducă bucurie în viața Balanței. 

Săgetătorul este cel mai bun partener de viață pentru Balanță și merită să se claseze pe primul loc pe lista sufletelor pereche pentru Balanță.

Balanța se străduiește să obțină armonie în relație și va face tot posibilul pentru a-și mulțumi partenerul.

Cel de-al șaptelea semn solar, Balanța, este cunoscut ca fiind cel mai romantic. Cuvântul dragoste și Balanță sunt practic sinonime. Se pune că Balanțele au inventat dragostea și romantismul și le-au rafinat până la nivelul de artă. Cupidon a înzestrat Balanța cu abilități amoroase, motiv pentru care atrage cu ușurință sexul opus. 

Balanță pune nevoile celorlalți înaintea nevoilor sale. Dar în efortul de a crea fericire și pace, Balanțele pot suferi un dezechilibru interior, atunci când își neglijează propriile nevoi de dragul celorlalți. 

Balanța este atentă și grijulie, iar dacă partenerul nu e la fel, relația nu va merge. A fi egoist este un mare semnal de alarmă pentru Balanță, la fel ca a fi grosolan, nepoliticos sau neîngrijit. Balanțele sunt creaturi rafinate și vor să fie într-o relație cu cineva care să le oglindească propria grație.

Ca să faci fericită o Balanță, nu e nevoie de prea multe: arată-i că ești acolo pentru ea, mai ales în momentele dificile. Comunică și ascultă-i nevoile. Lucrurile sunt foarte simple cu o Balanță, iar iubirea și grija sunt suficiente pentru un parteneriat de lungă durată. 

Articol recomandat de sport.ro
Câți bani încasează FCSB dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la Borussia Dortmund!
Câți bani încasează FCSB dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la Borussia Dortmund!
Citește și...
România urcă în topul celor mai influente țări din lume. Pe ce loc ne aflăm
România urcă în topul celor mai influente țări din lume. Pe ce loc ne aflăm

România se află pe locul 58 în clasamentul celor mai influente țări din lume, după ce a urcat 6 poziții. Topul ia în calcul ”abilitatea unei națiuni de a influența comportamentul și preferințele diferiților actori din arena internațională”.

Au plecat de acasă după ce au fost bătuți de mamă și s-au pierdut pe drum. Cum și-au regăsit doi frați familia după 13 ani
Au plecat de acasă după ce au fost bătuți de mamă și s-au pierdut pe drum. Cum și-au regăsit doi frați familia după 13 ani

Într-o zi din iunie 2010, doi copii din India, supărați că părinții i-au lovit, au plecat de acasă.

Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul căruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor
Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul căruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor

Bărbatul din Buzău căruia i s-a amputat organul sexual în urmă cu 10 ani din cauza unei culpe medicale va primi daune morale de 250.000 de euro din partea Spitalului Județean Buzău, potrivit unei decizii definitive a instanței.

 

Recomandări
Opt țări din UE, inclusiv România, cer noi sancţiuni contra Rusiei după moartea lui Aleksei Navalnîi
Opt țări din UE, inclusiv România, cer noi sancţiuni contra Rusiei după moartea lui Aleksei Navalnîi

Opt state membre ale UE, respectiv Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, România şi Suedia, au cerut noi sancţiuni împotriva Rusiei după moartea opozantului Aleksei Navalnîi, relatează joi agenţia EFE.

MAI a pus în transparenţă decizională OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pe data de 9 iunie
MAI a pus în transparenţă decizională OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pe data de 9 iunie

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, în transparenţă decizională, ordonanţa de urgenţă care prevede comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale pe data de 9 iunie.

Interesul pentru creditele garantate de stat a explodat. Una dintre băncile înrolate în program și-a epuizat plafonul
Interesul pentru creditele garantate de stat a explodat. Una dintre băncile înrolate în program și-a epuizat plafonul

Interesul pentru creditele garantate de stat, „Family Start” și „Student Invest” a explodat de la un an la altul.