Apariție misterioasă pe cerul SUA. Reacția martorilor: ”Suntem în mijlocul oceanului”

Dată publicare: 07-10-2019 11:32
Dată actualizare: 07-10-2019 11:40


Apariție misterioasă pe cerul SUA. Reacția martorilor: ”Suntem în mijlocul oceanului”

Un bărbat din Carolina de Nord, Statele Unite, a filmat 14 lumini misterioase, care ”pluteau în mijlocul oceanului”.

Willian Guy se afla la bordul unui feribot, în Carolina de Nord, în momentul în care a observat câteva lumini inexplicaile pe cer.

Bărbatul a început să filmeze momentul, iar imaginile au ajuns pe rețelele de sociaizare, unde s-au viralizat rapid. ”Îmi poate spune cineva ce se întâmplă? Suntem în mijlocul oceanului, pe un feribot. Nu este nimic în jurul nostru”, spune bărbatul în timp ce filmează luminile misterioase, potrivit Mirror.

Unii internauți au spus că ar putea fi vorba despre OZN-uri, în timp ce alții spun că pot fi doar niște semnale luminoase.

În urmă cu câteva săptămâni, Marina Americană a confirmat că imaginile video surprinse de piloți, în momentul în care par a trece pe lângă OZN-uri sunt autentice. În imaginile care nu ar fi trebui să apară niciodată în spațiul public, apar mai multe obiecte zburătoare care se depasează cu o viteză foarte mare. Primul video a fost făcut în anul 2004, în timp ce alte două înregistrări asemănătoare au fost surprinse în 2015.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO