A rămas cu capul blocat într-o gură de canal, în timp ce încerca să recupereze o monedă


Ultimul update: Joi 14 Februarie 2019 10:03
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019 09:56
Categorie: Stiri Diverse
Blocat cu capul in canal

Un bărbat de 52 de ani din Taiwan a rămas blocat cu capul într-o gură de canal, în timp ce încerca să își recupereze o monedă de 10 dolari tawanezi (n.r - în jur de 33 de cenți), care îi căzuse din buzunar când aștepta autobuzul.

Incidentul s-a petrecut miercuri în oraşul taiwanez Keelung, din nordul insulei, unde bărbatul, Yang, a fost nevoit să aştepte mai multe ore, blocat cu capul în jos în gura de canal şi să suporte umezeala şi mirosurile pestilenţiale, potrivit ziarului local UND, citat de EFE.

Frustrat de pierderea monedei, Yang, a ridicat grătarul de metal şi a intrat cu jumătate de corp în canalul de la marginea trotuarului, însă deschizătura fiind prea îngustă, a rămas blocat în interior şi a început să ţipe după ajutor.

Trecătorii au auzit strigătele şi au încercat să-l tragă în afară. Nu au putut şi atunci au chemat pompierii care l-au salvat după mai multe ore pe Yang, care nu şi-a recuperat moneda şi a ieşit ud până la piele de apele reziduale.

Imediat ce a fost scos din canal, Yang a promis că nu va mai face „niciodată aşa ceva", iar proprietarul unui magazin, impresionat de cele întâmplate, l-a urcat într-un taxi şi i-a plătit drumul până acasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO