Pățania unor români angajați de o zi la o firmă de curierat în Germania

Ultima actualizare: 17-01-2019 16:07
colete
iStock

Trei români au fost reținuți de Poliția landului Bavaria după ce au fost prinși transportând zeci de colete furate de la o firmă de curierat.

Cei trei români urmează să fie prezentați la instanța de judecată pentru stabilirea unei pedepse, informează Poliția Bavareză pe site-ul oficial.

În urmă cu câteva zile, cei trei români au fost depistați întâmplător, în urma unui control de rutină făcut de o patrulă a poliției din Schweinfurt-Werneck pe autostrada A7. 

Printre alte mașini, a fost oprită și duba în care se aflau cei trei români. În spate, polițiștii au descoperit doisprezece saci mari, negri, în care se aflau zeci de pachete cu îmbrăcăminte, electronice, dar și alte produse de valoare.

Șoferul, în vârstă de 41 de ani, le-a spus polițiștilor că transportă pachete la un orfelinat din România, însă aceștia au observat că cele mai multe pachete aveau etichetele de livrare ale unei firme de curierat germane.

Vehiculul a fost sechestrat, iar verificările ulterioare au stabilit că pachetele erau declarate furate. Cei trei români, de 23, 24 și 41 de ani au fost reținuți.

Ulterior, polițiștii au aflat că doi dintre români au lucrat o singură zi la o firmă de curierat, iar din prima livrare au păstrat toate coletele care conțineau produse ce puteau fi valorificate ulterior. A doua zi nu s-au mai dus la serviciu.

Acum, coletele, care conțineau bunuri de mii de euro, vor fi livrate destinatarilor. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO