Afla aici cum sa iti tii copilul departe de calculator

Dată publicare: 23-05-2010 00:00
Dată actualizare: 29-03-2012 21:15


After school si cursuri de tot soiul, menite sa le dezvolte creativitatea si sa-i mai indeparteze putin de jocurile pe calculator.

Daca unii sunt prea timizi pentru lumina reflectoarelor - pentru ca la after-school se tin si cursuri de actorie - parintii nu au de ce sa dispere. Ii pot indruma catre: graphic design. Suna sofisticat si chiar este, dar un astfel de curs are beneficii pe termen lung.

Cum de aleg adultii astfel de activitati pentru copiii lor? De ce ii incredinteaza unor profesori chiar si in afara scolii?

Doru Iftimie, redactor sef The One: "Sunt oameni pregatiti, competenti, specializati in anumite discipline. Stiu cum sa ii atraga in acest aparent joc, dar care iata se poate lasa cu lucruri importante pt viitor, eventual cu lucruri care pot fi mentionate intr-un CV. "

Chiar daca mai au mult pana sa isi scrie primul CV adevarat, Maxim si prietenii lui primesc pe loc recunoasterea muncii lor: poze la panou si respectul profesoarei. Intr-un alt colt de Bucuresti, cativa tanci au dat iama intr-o bucatarie si au o preocupare mai aproape de stomac: ei s-au inscris la un atelier de briose. Inainte sa framante aluatul, Luca vrea sa se asigure ca nu va munci in zadar:

La numai 11 ani, Luca a facut pe rand inot, engleza, teatru si scriere creativa. Parintii vor sa creasca frumos si sa ajunga un baiat de lume.

Cursul de design grafic este gratuit si se tine la Muzeul National de Arta Contemporana. Mai multe informatii, gasiti pe www.mnac.ro  si www.publicasitu.com.

Cursul de actorie este organizat de Spotlight Acting. Pentru detalii www.spotlightacting.ro.

Atelierul de briose are loc periodic la Violeta's Vintage Kitchen. Inscrierea costa 100 ron. Pentru detalii www.violetas.ro.

Tags: educatie, the one,


VIDEO PROTVPLUS.RO