Sambata la CSID: Taberele de slabit, noua gaselnita... turistica

Diete

Taberele, momente asteptate cu nerabdare in copilarie, sinonime cu evadarea de sub tutela parinteasca, chiar daca pret de o singura saptamana, au revenit la moda.

Sambata, de la ora 10:00, la Pro Tv, ultima editie a emisiunii de weekend "Ce se intampla, doctore?" prezinta telespectatorilor noile vacante: cele de modelare corporala in timp record.

Ideea de a imbina armonios relaxarea cu slabitul a fost a unui antrenor de fitness din Bucuresti, care organizeaza anual astfel de tabere pentru amatorii de miscare ca la carte.

Sportul nu este insa singura arma imbatabila in lupta cu kilogramele. Tot in ultima editie a emisiunii "Ce se intampla, doctore?" telespectatorii Pro Tv  vor afla ca pot slabi fara prea mult efort, cu ajutorul unei diete exotice, recent lansate de nutritionisti: regimul Tahiti.

Nu doar ca este un regim hiperproteic, dar este un adevarat rasfat de mirosuri si culori, de vreme ce este bazat pe ananas, mango, papaya si nuca de cocos. Mai mult decat atat, el se incadreaza perfect ritmului de viata tot mai alert pe care il au femeile in ziua de azi, iar meniurile se prepara cat ai zice “regim” pentru ca nu necesita coacere.

Citește și
CSID: Cum sa slabesti fara sa te infometezi
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Reprezentantele sexului frumos care obtin corpul mult visat vor afla care sunt regulile de ingrijire pe timp de vara. Spre exemplu, parfumul nu trebuie pulverizat direct pe piele, li se poate inlocui cu un ulei parfumat, iar cremele clasice hidratante trebuie sa faca loc pe etajera serumurilor nutritive.

Lista completa a trucurilor de infrumusetare pentru zile caniculare, sambata, de la ora 10:00, in "Ce se intampla, doctore?"

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
CSID: Slabiti consumand doar alimente cu densitate nutritionala mare!
CSID: Slabiti consumand doar alimente cu densitate nutritionala mare!

Americanii vin cu o noua teorie pentru cei care vor sa slabeasca: timp de trei luni, alegeti doar alimente cu densitate nutritionala mare. In felul acesta, nu va infometati, iar kilogramele in exces dispar rapid.

CSID: Cum sa slabesti fara sa te infometezi
CSID: Cum sa slabesti fara sa te infometezi

Nenumarate diete si niciun rezultat pe cantar! pentru persoanele care se regasesc in aceasta situatie americanii au o noua solutie: un regim bazat pe alimentele care pot fi consumate doar cu furculita.

Sambata la CSID: afla cum poti sa fii “eco” atunci cand faci sex!
Sambata la CSID: afla cum poti sa fii “eco” atunci cand faci sex!

Ce legatura exista intre relatiile intime si protejarea pamantului de poluare? Una foarte stransa, spun adeptii conceptului de "sex eco".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.