Romanul se place cu burta. Cand vrea sa slabeasca, apeleaza la diete rapide

12-01-2010 00:00


burta

Indiferenti la acul cantarului. Asa sunt romanii, una din natiile cele mai permisive cand vine vorba de greutate, spre deosebire de americani si de indieni, nemultumiti de kilogramele suplimentare pe care partenerii lor de viata le detin.

Potrivit unui sondaj realizat la nivel global de Reader's Digest, pe un esantion de 16.000 de persoane, romanii se plac asa cum sunt, doar 28% au incercat vreodata sa slabeasca. Mai mult, releva cercetarea, doar 6% dintre ei considera ca excesul de kilograme le-ar putea afecta cariera ori ca i-ar putea impiedica sa-si gaseasca jumatatea (11%).

Ingaduitori cu cei din jur, numai 13% dintre respondenti au declarat ca si-ar dori ca partenerul lor de viata sa slabeasca, in vreme ce doar 8% sunt ingrijorati de greutatea copiilor lor. De altfel, cand se decid totusi sa slabeasca, romanii aleg curele de slabire - regimuri pe termen scurt, cu rezultate rapide (68%). Comparativ cu celelalte natii, prea putini aleg sa manance sanatos (45%) sau sa faca miscare pentru a slabi (55%).

Citeste mai multe despre acest subiect, pe www.gandul.info

Sursa: Gandul

Tags: diete,

VIDEO PROTVPLUS.RO