BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - filme la reducere pe amazon.co.uk

blue ray colectie filme

Black Friday te ajuta sa iti completezi biblioteca cu filme artistice la calitate Blu-Ray. Iti spune cateva productii de succes pe care trebuie sa le ai in colectie.

Black Friday ne aduce si in acest an o multime de reduceri la electronice, electrocasnice, haine, produse de infrumusetare si multe altele. Este si timpul sa cumperi acel film care iti lipseste din colectie!

Exista o multime de Blu-Ray Box Sets la oferta, care nu trebuie sa-si lipseasca. Noi te ajutam sa iti faci lista de cumparaturi si sa afli care sunt cele mai bune preturi. O varianta este magazinul amazon.co.uk. Iata cateva titlu pe care le-ai putea gasi la oferta de BLACK FRIDAY 2013.

 

Saga Amurg: Colectia completa

Bella Swan (Kristen Stewart) a fost dintotdeauna diferita si a avut ceva probleme de adaptare. Atunci cand mama ei s-a recasatorit, iar Bella a decis sa ramana alaturi de tatal ei in micul oras Forks, nu se astepta ca viata sa-i ofere mari provocari.
Totul se schimba insa in momentul in care il cunoaste pe misteriosul si sarmantul Edward Cullen (Robert Pattinson) , deoarece el este diferit de toti baietii pe care ii intalnise pana acum. Este inteligent si spiritual, iar intre ei se leaga o relatie speciala.

Vezi pretul aici.

 

Harry Potter: Filmele 1-7

Cu ocazia implinirii varstei de 11 ani, un baiat pe nume Harry Potter primeste o serie de scrisori misterioase, aduse de la bufnita. Asa, descopera faptul ca nu este un copil obisnuit, ci un vrajitor. El paraseste viata lui obisnuita si se alatura unor copii la fel de speciali la celebra scoala de magie Hogwarts.
Filmele sunt realizate pe baza cartilor scrise de J.K. Rowling. Romanele autoarei au fost publicate in mai multe limbi si au aparut inclusiv in tara noastra.

Vezi pretul aici.

 

Razboiul Stelelor: Saga Completa (Partile I-VI)

Productie cu sute de milioane de fani si sute de milioane de dolari profit, Razboiul stelelor a schimbat cinematografia mondiala. Creata de George Luca, aceasta serie are in centru un baiat pe nume Luke Skywalker, care locuieste pe Planeta Tatooine si, intr-o zi, vede ca robotul primit de la parinti are cu el un mesaj de la o printesa pe nume Leia, care are nevoie de ajutorul unui Obi-Wan Kenobi.
Luke vorbeste cu un prieten al tatalui sau pe nume Ben Kenobi si afla ca este vorba chiar de acesta. Cei doi isi unesc fortele si, impreuna cu Han Solo pleaca sa o salveze pe printesa din ghearele lui Darth Vader.

Vezi pretul aici.

 

Trilogia Stapanul Inelelor

Productia se bazeaza pe geniul lui J.R.R. Tolkinen care, in 1954, publica Fratia Inelului, primul volum din Stapanul Inelelor, o opera scrisa in trei parti. Intram in contact cu Pamantul de Mijloc si cu locuitorii sai, oameni, hobbiti, elfi, vrajitori, troli, pitici si orci.
Frodo Baggins, un hobbit, primeste ca mostenire Inelul Unic, care este legat de puterea absoluta. Seniorul Tenebrelor din Mordor, Sauron, poate conduce Pamantul Mijlociu cu ajutorul inelului, iar locuitorii acestuia ii pot deveni sclavi.
Vezi pretul aici.

 

Colectia Sylvester Stallone

Pachetul cuprinde 5 filme in care joaca marele actor Sylvester Stallone: Assassins, aparut in 1995, The Specialist, din 1994, Tango and Cash din 1989, Demolition Man din 1993 si Cobra, din 1986.
Actorul, nascut pe 6 iulie 1946 la New York, a fost, pe rand, ajutor de bucatar, vanzator de peste si ingrijitor la zoo pana sa prinda roluri mari la Hollywood. Primul sau mare succes a fost in 1974, moment in care a prins un rol principal in "Lorzii din Flatbush" (The Lords of Flatbush). Apoi, usor-usor, a ajuns starul pe care il cunoastem astazi.

Vezi pretul aici.

 

Fast & Furious. Colectia de 6 filme

O colectie care te va tine in priza de la un capat la celalalt, urmarind curse ilegale de masini pe strazile din America. Un politist sub acoperire s-a infiltrat intr-o banda din Los Angeles, aflata in conflict cu o alta grupare.
Toate bune si frumoase pana cand politistul, interpretat de Paul Walker se indragosteste de Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic Toretto (Vin Diesel), unul dintre lideri.

Vezi pretul aici.

 

Trilogia Matrix

Ideea din spatele productiei, dar si efectele speciale de care beneficiaza din plin, au schimbat genul science-fiction si cinematografia in general.
Suntem in anul 2199, cand oamenii sunt conectati fara sa vrea la o masinarie care le induce iluzia unei lumi reale. Neo (Keanu Reeves) este singurul care are capacitatea de a sparge reteaua si de a-i elibera pe oameni.
Matrix a castigat 4 premii Oscar, pentru cele mai bune efecte, cel mai bun montaj, cel mai bun montaj de sunet si cel mai bun sunet.

Vezi pretul aici.

 

Colectia James Bond (22 de filme)

Toata lumea a auzit de agentul James Bond, nume de cod 007. Personajul din cartile liu Ian Fleming s-a bucurat de un succes fantastic pe marile ecrane si a fost interpretat de Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si, mai nou, Daniel Craig.
Daca este sa respectam litera cartii, James Bond s-a nascut in 1924. In volumul You only live twice, scriitorul spune ca erou avea 17 ani in 1941. Spionul se presupune ca s-ar fi nascut in Elvetia.
James Bond lucreaza ca agent secret in cadrul Serviciilor Secrete Britanice, iar viata lui este condimentata de numeroase domnisoare aratoase.

Vezi pretul aici.

 

Trilogia Dark Knight

Cu ajutorul locotententului Jim Gordon si a noului procuror Harvey Dent, Batman este decis sa distruga odata pentru totdeauna crima organizata din Gotham. Tocmai cand credeau ca si-au indeplinit misiunea, se trezesc prada unei minti criminale, Joker, care arunca Gothamul in anarhie si-l forteaza pe Batman sa depaseasca limita dintre erou si razbunator.

Vezi pretul aici.

 

Trilogia Spider-Man

Peter Parker (Tobey Maguire) este un adolescent cu o viata mai mult decit obisnuita, pina in ziua in care este muscat de un paianjen modificat genetic. In urma acestui eveniment, Peter dobindeste agilitatea si insusirile vietatii, iar simturile i se ascut la maximum, intuind orice primejdie s-ar apropia de el.

Peter isi foloseste puterile nou dobindite mai mult in joaca, pentru inceput. Insa dupa ce unchiul sau Ben este ucis, baiatul, folosind supranumele de “Omul Paianjen”, jura sa lupte contra crminalitatii din oras. Amintindu-si cuvintele lui Ben care spunea ca “o data cu puterea vine si o imensa responsabilitate”, Omul painajen va deveni dusmanul de temut al tuturor celor certati cu legea.

Vezi pretul aici.

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
BLACK FRIDAY 2013: Aparate foto la reducere pe amazon.co.uk de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Aparate foto la reducere pe amazon.co.uk de Black Friday

Daca esti un pasionat de camere foto profesionale sau daca vrei sa faci fotografii pentru colectia personala, iti trebuie o camera foto. De Black Friday 2013 sa faci cele mai bune alegeri in materie de aparate foto de pe site-ul amazon.co.uk.

BLACK FRIDAY 2013: Kindle si accesorii la reducere pe amazon.co.uk
BLACK FRIDAY 2013: Kindle si accesorii la reducere pe amazon.co.uk

Cititul a redevenit cool de cand au apaut noile tablete si ebook readere Kindle de la amazon.co.uk, pentru care gasesti o multime de carti, jocuri si filme in magazinul virtual de Black Friday 2013.

BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - seriale la reducere pe amazon.co.uk
BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - seriale la reducere pe amazon.co.uk

Black Friday iti aduce preturi bune la serialele preferate, in pachete Blu-Ray pe amazon.co.uk. Iarna asta sigur ti-o vei petrece in fata ecranului.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.