A fost inventata berea sub forma de pasta. Poate fi intinsa pe paine sau folosita la umplut clatite
Desi nu ne va potoli setea, s-ar putea sa ne tina de foame. Este vorba despre berea sub forma de pasta, pe care o companie din Italia a scos-o pe piata.
Comercializata la borcan, berea-crema poate fi intinsa pe paine, folosita ca umplutura la clatite sau chiar ca topping pentru inghetata.
Produsul este rezultatul colaborarii intre o companie care se ocupa cu productia de ciocolata si un vechi producator de bere din Italia.
Maestrul ciocolatier a venit cu ideea si cu cateva posibile retete, iar berarul le-a pus in practica.
Dupa experimente indelungate, ei au lansat pe piata doua feluri de crema, dupa tipul de bere ales.
Din berea neagra a iesit o pasta cu aroma intensa, iar din cea blonda a rezultat o crema cu gust delicat. Prima merge de minune cu branza maturata, iar cealalta cu branza proaspata, spun producatorii.
Borcanele cu crema de bere au ajuns deja in patiseriile din Italia, unde aroma ciudata i-a luat prin surprindete pe clienti.
Intinsa pe clatita, pasta de bere este servita cu branza de toate soiurile si nuci.