Absolventii de liceu care iau 10 la BAC vor intra gratis la Untold si Neversea. Cei care dau examenul au parte de reduceri

07-06-2017 08:21


Ai carte, ai parte si de distractie! Si anul acesta, absolventii de liceu care vor lua 10 pe linie la examenul de bacalaureat vor avea intrare libera la Untold, dar si la Neversea, festivalul de la malul marii.

 

Trupa Vama le-a transmis tinerilor si un mesaj motivational:

Tudor Chirila: "Salut, suntem Vama si daca ne priviti ca pe niste modele, gresiti. Ne referim la bacalaureat pentru ca cei care iau 10 la Bac beneficiaza de abonament gratuit la Untold si Neversea. Eu cu greu, cu greu am luat 9:29. La mine a mers repede, eu eram preocupat mai mult de bere."

Mesajul trupei Vama a ajuns deja si la urechile tinerilor. Gandul ca nota de la examenul de bacalaureat poate fi biletul lor de intrare la Neversea si Untold ii impulsioneaza pe multi.

Elev: "E o idee foarte tare. La mine cel putin nu cred ca o se se puna, dar din moment ce m-am inscris am inteles ca am o reducere deci e foarte tare."

Adrian Chereji, director de marketing si comunicare UNTOLD: "Cei care vor lua 10 vor avea acces gratuit si la UNTOLD si la NEVERSEA. Iar daca te-ai inscris la sesiunea din aceasta vara la bac, vei putea sa iti iei abonamentul la festival cu o reducere substantiala."

Adica vor plati cu 150 de lei mai putin pentru abonamentul la Untold, si vor economisi 195 de lei din cel pentru Neversea. Anul trecut, 65 de absolventi de 10 au primit abonamente cadou la UNTOLD. Iar peste 3.500 au beneficiat de reducere.

Tags: untold, bac, premiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO