Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iarnă de vis în Țara Făgărașului. Peisaje de basm, liniște și senin la poalele munților Făgăraș

Nici o descriere cu cele mai alese cuvinte nu poate exprima ceea ce imaginile de neprețuit de aici reușesc sa transmită: frumusețe, liniște, senin, relaxare, binecuvântare.

 

V-ați săturat de aglomerația și prețurile mari din stațiunile montane cunoscute?

Atunci vă invităm în Țara Făgărașului, la Drăguș. La poalele munților Făgăraș, între Brașov și Sibiu lânga Sâmbăta de Sus.

La Drăguș pe partia de ski și snowboard Moțul Drăgușului puteți să practicați ski-ul, snowboard-ul, săniușul sau patinajul pe lacul natural iar dupa activitatea fizică vă așteptăm să vă relaxați la pensiunile din apropiere, într-o atmosfera primitoare, să gustați preparate din bucătaria zonei și să serviți o pălincă sau o afinată de casă.

Pârtia de ski de la Drăgus este dotată cu instalație de teleski, cu instalație de zăpadă artificială, instalație de iluminat nocturn și centru de închiriere echipament ski, săniuș și patinaj.

Citește și
tara fagarasului
Gastronomie tradițională și bun gust începând de vineri la evenimentul culinar gourme „Țara Făgărașului la București”

Pe pista care are o lungime de 500 de metri și pornește de la altitudinea de 1000 de metri, o să găsiți și instructori de ski atât pentru începători dar și pentru cei mai avansați.

Pentru cei care nu vor să schieze sau să patineze, gasiți vin fiert, ceai fierbinte sau ceva cald de mâncare la baza pârtiei.

Sperăm că v-am convins să ne faceți o vizită cât mai curând. Folosiți cu încredere paginile de contact www.tarafagarasului.com, Facebook https://www.facebook.com/centruregional, Instagram https://www.instagram.com/tara.fagarasului/

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult