Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emma Răducanu este sfătuită să-l angajeze pe Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. "E omul potrivit"

Emma Răducanu, 18 ani, locul 22 WTA, a renunțat la serviciile lui Andrew Richardson, sub îndrumarea căruia a triumfat la US Open, iar acum este în căutarea unui antrenor care să o ajute să gestinoneze succesul și să devină numărul 1 mondial.

Pentru britanică, o soluție ar putea fi Darren Cahill, cel care a încheiat recent colaborarea cu Simona Halep.

Cu australianul alături, jucătoarea din Constanța a urcat pe primul loc WTA, în 2017, iar un an mai târziu a triumfat la Roland Garros.

De asemenea, în 2019, Super-Simo a beneficiat de sprijinul necondiționat al lui Cahill, deși acesta nu mai era antrenorul ei. Grație sfaturilor primite din partea tehnicianului de la Antipozi, sportiva noastră a triumfat pe iarba londoneză.

Performanțele pe care Simona Halep le-a obținut cu ajutorul lui Darren Cahill l-au făcut pe Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, să-i transmită Emmei Răducanu că antrenorul australian reprezintă soluția ideală pentru ea.

Citește și
Emma Răducanu - 6
Imagini rare cu Emma Răducanu și tatăl ei român. Sportiva s-a întors acasă după victoria de la US Open. GALERIE FOTO

"Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!", a fost mesajul pe care Jaiden Micheal l-a avut pentru campioana de la US Open.

Părerea omului de televiziune este împărtășită de site-ul tennishead.net, care l-a pus pe Darren Cahill în fruntea listei cu cei care au șanse să o antreneze pe Emma Răducanu.

Australianul este urmat de Greg Rusedski, Tim Henman, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou și Sascha Bajin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult