Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mese îmbelșugate lângă Alba Iulia. Zeci de vânători s-au transformat pentru o zi în bucătari

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au întins mese îmbelșugate lângă Alba Iulia, unde zeci de vânători și-au pus pentru o zi armele în cui și s-au echipat în straie de bucătari.

 

În scurt timp, ceaunele au dat în clocot, iar mirosul legumelor și al cărnii de vânat, perpelită la foc domol, a făcut că așteptarea să fie una grea pentru pofticioși.

"Bătălia" s-a dat în apropiere de Alba Iulia, la Hăpria, unde zeci de vânători şi pescari din tot judeţul au mers pregătiţi să-şi dovedească şi calităţile de bucătari.

Alţii, în schimb, s-au ferit să dezvăluie prea mult, de teama rivalilor.

MIHAI IOAN, VÂNĂTOR: "Punem ceapă, ardei şi pe urma punem carnea. Sunt şi câteva ingrediente puţin mai secrete, dar aud vecinii şi ne fura patentul."

Citește și
festival
Două festivaluri cu mâncare și muzică bună sunt organizate în acest weekend în București

BOGDAN DRAGOMIR, ORGANIZATOR: "Cele mai bune ceaune vor fi premiate. Avem începând de la carne de mistreţ fără pesta, carne de căprior, carne de cerb lopătar. "

Evenimentul dedicat vânătorilor şi pescarilor dornici să îşi arate priceperea şi la cratița a ajuns la a şasea ediţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult