Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lupta românilor cu caloriile, după Crăciun: patinoarul, sala de forță sau squashul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă de darurile nedorite de Crăciun mai poţi scăpa, caloriile sunt ceva mai greu de învins.

În lupta cu sentimentul de vinovăţie după mesele copioase, mulţi au decis să facă mişcare, iar ținta clasică a fost patinoarul. Alţii mai curajoşi au ales un sport nu tocmai tradiţional, squashul, sau chiar la sala de forţă. Şi centrele spa au fost pline, mai ales cele de la malul mării.

Tânăr: "Am încercat să fiu mai cumpătat ca altă dată, dar tot s-a ajuns la excese. E nevoie de o lună în sala de squash să dăm jos ce am adunat după 2-3 mese din perioada asta."

Proprietar teren squash: "Dacă joci la nivel de începător, arzi undeva la 400-500 de calorii pe oră, dacă joci la nivel de performanţă, arzi la 1200 de calorii pe oră.”

Dar pentru că suntem totuşi în luna decembrie, sporturile de iarnă au condus în top.

Citește și
masini
”Țara lui Papură Vodă”. Șoferii de pe DN1, negri de supărare că au mers cu viteza melcului

Alternativa pentru cei care vor să facă mişcare în aer liber este patinoarul. Şi aici puteţi da jos kilogramele adunate în urma meselor îmbelşugate. Iar să petreceţi o oră şi jumătate pe gheaţă costă 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Domnul Niculae, de exemplu, are 75 de ani, dar asta nu-l opreşte să-i înveţe pe cei mici să patineze.

Niculae: "Prima dată trebuie să avem o ţinută artistică, mâinile fac graţia, mersul să fie elegant, privirea sus, şi mergem unul după altul încet."

Cei mai puţin activi au preferat să rămână la căldură în centrele SPA.

La Iaşi, sălile de fitness au fost pline de inşi cuprinşi de remuşcări. Problema este că în curând vine Revelionul cu ale lui excese.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult