Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce metode au ales românii să slăbească după masa de Crăciun: ”Pot să ard într-o oră în jur de 500 de calorii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În a doua zi de Crăciun, au fost aglomerate aproape toate locurile unde se poate face mișcare. 

Dornici să scape de kilogramele în plus câștigate după mesele încărcate din această perioada, mulți s-au dus la sălile de sport sau la piscine.

La Timișoara, cei care au vrut să dea jos mai repede kilogramele au fost la Squash, un sport foarte solicitant.

Chiar dacă face sport regulat, Vali ne povestește că în ziua de Crăciun a gustat din toate: "Ca în fiecare an, toată lumea de Crăciun mănâncă foarte mult, și sarmale, și costiță, și friptură, și atunci eu fiind o persoană mai sportivă am zis să vin, să fac mișcare, e bun și pentru sănătate."

Turist străin: "Am mâncat, sarmale, porc, carne, am încercat de toate. Acum vreau să ard multe calorii, și dacă joc squash, pot să ard într-o oră în jur de 500 de calorii. Mesele de Crăciun sunt foarte opulente".

Citește și
Fotografie de la Constantin Petru, obiect misterios
Obiectul misterios din Rusia a fost văzut și în România, chiar în seara de Crăciun. FOTO și VIDEO

Un alt antrenament căutat în aceste zile este crossfit. Accentul se pune pe exerciții care solicită tot corpul, iar organismul arde calorii și după ce se termină antrenamentul.

În Brașov a fost aglomerație la piscină, unde oamenii au făcut exerciții în apă coordonați de un instructor de fitness. Specialiștii spun că mișcarea în apă este recomandată în această perioada, când stomacul este greu încercat.

Alina Puchianu, manager complex acvatic: "Apa ne ajută când facem mișcare. E bine să reintrăm în ritm treptat, să nu facem excese la mișcare.”

După sport, mulți au stat și la saună, ca să elimine toxinele din organism.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult