Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dialog halucinant în Parlament: ”Aveți vreo problemă? Da. Duceți-vă și căutați-vă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aleșii poporului s-au certat, miercuri, ca la ușa cortului, în comisiile reunite ale Parlamentului pentru audierea ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru.

 

Este vorba despre parlamentarii PSD, pe de o parte, și cei de la PNL pe de altă parte. Aceștia din urmă au încercat să o apere pe ministrul propus Violeta Alexandru de atacurile verbale ale social-democraților.

La începutul audieii, tonul ”războiului” a fost dat de președintele de ședință, deputatul PSD Adrian Solomon, care a reușit să o enerveze pe Alexandru - aceasta declarându-se jignită de mai multe ori.

Ulterior, cearta și scandalul au fost preluate și de alți parlamentari PSD, precum senatorii Daniel Zamfir sau Liviu Pop.

Citește și
Orban
Ordonanța de Urgență a Guvernului Orban privind anticipatele a fost respinsă în Senat

Bineînțeles, nici liberalii nu s-au lăsat mai prejos, prin vocea deputatului PNL Florin Roman, care a sărit în apărarea ministrului liberal, Violeta Alexandru.

Roman l-a ironizat pe Pop, făcând aluzie la o greșeală de exprimare mai veche a fostului ministrul al Educației din PSD. În 2016, Liviu Pop și-a informat fanii de pe Facebook că a fost operat la .. ”genunche”.

Deputatul PNL Florin Roman: ”Ne cerem scuze, poate a fost o exprimare pe genunche, dar cred că ați înțeles și dumneavoastră.”

Senatorul PSD Liviu Pop: ”Jenunche se spune, domnul Roman. Corect e jenunche în Maramureș.”

Vizibil nervos, deputatul liberal Roman nu a iertat-o nici pe fostul ministru al Internelor, Carmen Dan, însă tirul său verbal a fost repede cenzurat de parlamentarii PSD, care i-au tăiat microfonul.

Deputatul PNL Florin Roman: ”Dacă vreți să ne spuneți de 10 august, spuneți-o la microfon. Vă ascultăm, doamna Dan, că văd că tot vociferați. Vă ascultăm.”

Senatorul PSD Carmen Dan: ”Domnul Roman, aveți vreo problemă?”

Deputatul PNL Florin Roman: ”Da.”

Senatorul PSD Carmen Dan: ”Duceți-vă și căutați-vă.”

Deputatul PNL Florin Roman: ”Da. Cu siguranță. După ce vă văd pe dumneavoastră, pe toți de la jandarmerie, care .. (i se închide microfonul, n. red.). Dumneavoastră să vă fie rușine”.

Deputatul PSD Adrian Solomon: ”Vă rog un pahar cu apă pentru domnul lider. Și un distonocalm. Sau ceva mai tare, că nu cred că îi ajunge”.

Într-un final, ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ, cu 13 voturi ”pentru” și 35 ”împotrivă”, după 2 ore de audieri cu circ și scandal.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult