Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat, arestat după ce a aruncat cartușe de la o armă de vânătoare în incinta Palatului Buckingham

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a fost arestat, după ce ar fi aruncat în incinta Palatului Buckingham cartușe de la o armă de vânătoare suspecte.  

Zona din jurul palatului a fost izolată în urma incidentului de marți, de la ora 19:00, care a avut loc cu doar câteva zile înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea, scrie The Telegraph.

Poliția a declarat că bărbatul avea asupra sa o geantă suspectă, iar bunurile sale sunt acum investigate, în timp ce o zonă din fața palatului a fost evacuată.

„Nu am avut timp să mă gândesc. Ofițerii au reținut rapid un bărbat marți, 2 mai, în jurul orei 19:00, după ce acesta s-a apropiat de porțile Palatului Buckingham și a aruncat o serie de obiecte - suspectate a fi cartușe de armă de vânătoare - în incinta Palatului. Acestea au fost recuperate și vor fi duse pentru o examinare de specialitate. Nu au fost raportate focuri de armă sau răniți. Bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de posesie de armă ofensivă și va fi dus în custodia poliției. Au fost instituite trupe după ce bărbatul a fost găsit, de asemenea, în posesia unei genți suspecte. Specialiștii sunt prezenți și vor evalua obiectul”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Având în vedere încoronarea din acest weekend, poliția antiteroristă este în alertă maximă.

Citește și
Prințul William și Prințul Harry
Nou scandal în casa regală: Acord secret între Buckingham și un grup de presă. William ar fi primit bani în numele lui Harry

„Doar patru zile până la Încoronare. Fie că plănuiți să vă îndreptați spre Londra, să mergeți la o petrecere de stradă sau să faceți cu totul altceva, asigurați-vă că rămâneți atenți”, a publicat Brigada de Combatere a Terorismului pe Twitter.

Oamenii sunt rugați să raporteze orice activitate suspectă prin intermediul site-ului web al brigăzii.

Un utilizatorul Twitter a relatat că a auzit „explozii” în jurul orei la care a avut loc incidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult