Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate soția, apoi i-a aruncat părți din corp într-un parc din Paris

Un bărbat a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate soția, apoi i-a tăiat capul și i-a tranșat corpul. Mai multe părți din corpul femeii au fost găsite în pungi de plastic, într-un parc popular din nord-estul Parisului.

Părțile corpului Assiei Matoug au fost găsite în parcul istoric Buttes-Chaumont, considerat „unul dintre cele mai frumoase parcuri din Paris”, Franța, scrie Daily Star.

Yousef Matoug, soțul femeii, a mărturisit acum, la mai bine de două săptămâni la comiterea crimei, că și-a ucis soția, apoi a încercat să ascundă bucățile din corp în parcul Buttes-Chaumont.

Assia, mamă a trei copii din Montreuil, în nord-estul capitalei franceze, a fost dată dispărută pe 6 februarie, iar telefonul femeii era închis.

După o săptămână, pe 13 februarie, grădinarii din parc au făcut descoperirea macabră a pelvisului femeii, ascuns într-o pungă de plastic, care fusese aruncată într-un coș de gunoi.

Citește și
politie franta
Panică într-un centru comercial din Paris după ce un bărbat s-a sinucis. VIDEO

Ulterior, polițiștii sosiți la fața locului au descoperit alte părți umane, în pungi de plastic, printre care și capul victimei, relatează BFMTV, conform Știrile PRO TV.ro.

Procurorul de caz a declarat că rămășițele au fost găsite lângă o șină de cale ferată scoasă din uz, într-o zonă închisă pentru public.

Criminaliștii au analizat întreaga zonă, de 25 de hectare, care a fost încercuită. De asemenea, au fost analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere de pe străzile adiacente.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult