Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Saboții model Crocs, vânduți de Balenciaga la un preț de lux. Brandul a fost ridiculizat

Casa de modă, spaniolă, Balenciaga a creat din nou rumoare online după ce a decis să ”reinventeze” celebrii saboți model Crocs.

O pereche de saboți - platforme, inspirați de brandul Crocs, costă 850 de dolari la Balenciaga. Culmea, stocul s-a epuizat, deși nici nu au fost scoși oficial la vânzare, relatează The Independent.

Fanii saboților și ai brandului s-au îngrămădit să facă precomenzi, epuizând stocurile. Platformele de ”spumă” ale casei de modă au fost ridiculizare online de unii comentatori.

”Trăim o eră tragică în modă”, ”Oficial, se apropie sfârșitul lumii” și ”Ardeți încălțările” sunt câteva dintre comentarii pline de ironie lăsate pe Twitter.

Nu este prima dată când celebrul brand apelează la strategie transformării unui produs ieftin și comun într-unul de tip ”couture”. În 2017 a lansat pe piață o geantă în valoare de 2,145 $, care arată exact ca Frakta, celebra sacoșă de la Ikea.

Citește și
pix sfintit Arsenie Boca
Sumele uriase cerute pentru sambure si un pix sfintit la mormantul lui Arsenie Boca. "Poarta noroc la examen"

Și Casa Chanel a fost acuzată în 2017 de însuşire frauduloasă a culturii aborigene după ce a pus în vânzare pe site-ul ei oficial un model de bumerang comercializat la preţul de 1.930 de dolari.

În 2013, casa de modă Louis Vuitton a scos la vânzare o geantă din rafie, identică cu cea din toate pieţele de la noi, doar că la un preț de lux, de peste 2000 de dolari.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult