Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maria Grapini, la Strasbourg: "Liderii UE sunt laşi. Vă pare rău că România are succes"

Europarlamentarul PSD s-a dezlănţuit luni seară, în dezbaterea din Parlamentul European.

Europarlamentarul Maria Grapini a intervenit luni seară în dezbaterea din Parlamentul European privind situaţia statului de drept în România.

„Este un eşec această dezbatere. Liderii lipsesc de aici, sunt laşi. Recent domnul Weber a îndrăznit să vină în ţara mea, în România, să spună Guvernului să sisteze un proces în derulare", a declarat Grapini în intervenţia sa din timpul dezbaterii de la Strasbourg.

"Prin intervenţiile oficialilor europeni de fapt aţi afectat justiţia din România”, a acuzat Maria Grapini. Cetăţenii din România nu înţeleg de ce anumiţi oficiali, anumiţi europarlamentari, se amestecă în procese în derulare. Ce vrem noi, vreo Europă comună? Cum să facem o Europă comună?”

„Guvernul României, pe preşedinţia rotativă are succces, vă pare rău că are succes? Că a încheiat atâtea dosare? Pentru ce faceţi acest lucru?" a acuzat-o ea pe Vera Jourova.

Citește și
Maria Grapini la numararea voturilor
Grapini explică momentul rușinos cu voturile lui Kovesi: Mi-am făcut datoria față de țară

 

Maria Grapini, nou atac la Kovesi

 

 

"S-a încheiat anul trecut cu o rezoluţie nedreaptă. Învinovăţiţi România că a schimbat un şef de instituţie, păi şeful acela de instituţie a făcut ravagii în instituţie pe protocoalele pe care le-a admis”, a continuat europarlamentarul PSD.

„România nu este Kovesi! România nu este o persoană, sunt 20 de persoane şi vă rog să-i trataţi cu respect”, a conchis spus Grapini.

În februarie, Grapini a fost prinsă și filmată în timp ce sărea la numărătoare peste un vot primit de Kovesi în Comisia LIBE, pentru funcția de procuror-șef european.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult