Maria Grapini vine cu o nouă explicație, după ce ar fi încercat să fure votul lui Kovesi


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 10:22
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019 10:12
Categorie: Stiri actuale
Maria Grapini la numararea voturilor

Europarlamentarul Maria Grapini continuă seria explicațiilor după ce a fost prinsă și filmată în timp ce sărea peste un vot primit de Kovesi, la numărătoare.

 

Laura Codruța Kovesi a primit 26 de voturi în Comisia LIBE, pentru funcția de procuror-șef european, iar Mariei Grapini nu i-a venit să creadă. Așa că, a mers special să numere ea voturile.

Doar că atunci când a ajuns la foi, a luat trei dintre ele și a rostit tare că sunt doar două voturi. Olandeza Judith Sargentini, vicepreședintele Comisiei LIBE, a prins-o în fapt și i-a cerut să înceteze, că va număra ea voturile.

După ce a negat, joi, că a vrut să fure votul, acum vine cu o nouă explicație și o atacă pe Judith Sargentini.

Doamna aceea care a smuls pur şi simplu buletinele este foarte supărată pe mine pentru că este iniţiatoarea rezoluţiei împotriva României. Mai mult, ea a cerut activarea articolului 7. În momentul în care eu am luat cuvântul pe rezoluţie, şi avem 2,8 milioane de români care au apreciat acea intervenţie a mea, când a văzut că sunt în comisia de numărare a fost foarte nervoasă, dar dacă vă uitaţi la înregistrare o să vedeţi că doamna Monica Macovei şi colegul de la ALDE nu au schiţat niciun gest pentru că nu aveau de ce. Erau 50 de buletine, numărasem 22 pentru domnul din Franţa, twenty two, i-am spus clar. Unul era anulat şi unul era pentru neamţ. Nici nu mai trebuia să numărăm pentru că ştiam clar că 26 sunt ale doamnei Kovesi. De ce s-a mai numărat o dată? Să vedem dacă nu mai este vreunul anulat. Doamna nu a suportat ideea ca la doamna Kovesi să nu numere ea pentru că a fost o susţinătoare foarte pe faţă şi a fost o critică a României pe filiera doamnei Macovei. Să spună cineva că Grapini a vrut să fure. E comic să spui că a vrut a se fura”, a declarat Maria Grapini pentru Adevărul

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO