Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Justin Trudeau, criticat aspru după ce un clip cu el s-a viralizat. Ce a făcut premierul înainte de înmormântarea Reginei

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau se confrontă cu un val de critici după ce un video în care cântă versurile melodiei „Bohemian Rhapsody”, cu câteva zile înainte de înmormântarea reginei, s-a viralizat pe internet.

Trudeau a fost acompaniat de pianistul Gregory Charles din Quebec și alți membri ai delegației canadiene pentru a cânta faimoasele versuri ale trupei britanice „Queen” la un hotel din centrul Londrei, sâmbătă seara, potrivit Toronto Star, citat de New York Post.

„După cină, prim-ministrul a participat la o reuniune cu membrii delegației canadiene, care s-au adunat pentru a acorda un omagiu vieții și serviciului Majestății Sale”, a arătat biroul prim-ministrului într-o declarație în ziar.

Într-o altă declarație separată, Charles a spus că el a cântat mai multe piese ca un „omagiu” adus reginei.

„Nu am văzut clipul video cu grupul mic de canadieni care au petrecut mai multe minute cu prim-ministrul sâmbătă. A fost un pian în hol și am cântat câteva melodii ca un omagiu spontan”, a mai spus el.

Citește și
Ryan Grantham
Un actor canadian și-a ucis mama ca să nu asiste la tentativa sa de a-l asasina pe premierul Justin Trudeau

Dar premierul liberal a atras atenția online, cu un număr smenificativ de utilizatori de Twitter care îl critică aspru.

„Este la o înmormântare. E beat? Ce comportament este acesta? Fără clasă”, a scris un utilizator de Twitter.

Un altul a adăugat: „Îmi cer scuze pentru momentul jenant al prim-ministrului nostru @JustinTrudeau care a reprezentat Canada în timpul unei călătorii plătite de cetățenii canadieni pentru înmormântarea Reginei Elisabeta”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult