Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul prințesei moștenitoare a Norvegiei este acuzat că și-ar fi lovit iubita. Marius Borg Høiby a fost reținut

Fiul prințesei moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei a fost arestat în Oslo în weekend, potrivit autorităților.

Marius Borg Høiby, fiul în vârstă de 27 de ani al prințesei de dinainte de căsătoria acesteia cu prințul moștenitor Haakon, ar fi avut un incident cu o femeie în vârstă de 20 de ani pe 4 august, potrivit publicației norvegiene Se og Hør, potrivit People.

Marius ar fi abuzat-o fizic și psihic, iar aceasta a fost tratată la un spital pentru o comoție cerebrală. Fiul prințesei a fost arestat și reținut timp de 30 de ore, după care ar fi fost eliberat.

Presa locală spune că poliția a confirmat că „o persoană a fost arestată și acuzată de agresiune și ulterior eliberată din arest”. Marius nu este în linia de succesiune la tron și nu are un rol public. În 2017, a fost anunțat că va duce o viață în mare parte privată.

Prințesa moștenitoare Mette-Marit a declarat atunci despre această decizie: „Marius a avut întotdeauna un rol care a fost dificil de definit în sfera publică.

Citește și
comoara norvegia
Comoara găsită de un fermier în timp ce semăna iarbă în curte. „Mi-am dat seama că nu era o descoperire obișnuită”. FOTO

El este și va fi o parte extrem de importantă a familiei noastre. Marius a devenit un simbol al alegerii neobișnuite pe care am făcut-o atunci când ne-am căsătorit și, în același timp, nu va avea îndatoriri publice precum frații săi. El nu ar trebui să aibă un rol public și nu este o figură publică".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult