Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum ar fi murit, de fapt, Shani Louk, artista de origine germano-israeliană. Trupul ei a fost plimbat cu o camionetă de Hamas

Shani Louk, o tânără de origine germano-israeliană și artist tatuator, al cărei corp a fost plimbat cu o camionetă de teroriștii Hamas, ar fi fost decapitată.    

Noile informații despre tânăra de origine germano-israeliană vin la puțin de două săptămâni după ce s-a raportat că aceasta ar fi „încă în viață”, scrie Daily Star.

Ea a fost văzută ultima dată într-un videoclip al Hamas, semi-îmbrăcată, inconștientă și grav rănită. Shani a fost văzută pe bancheta din spate a unui camion după ce a participat la festivalul de muzică Supernova, care a fost luat cu asalt de Hamas la 7 octombrie.

„Din păcate, am primit ieri vestea că fiica mea nu mai este în viață”, a declarat Ricarda, mama lui Louk, pentru postul german RTL.

Citește și
hamas
Marturia unui terorist Hamas: „Ne-au ordonat să îi ucidem pe toți. Dacă tata ar ști că sunt Hamas m-ar împușca”

Președintele israelian, Isaac Herzog, a declarat că Shani Louk a fost decapitată.

„Aceste animale barbare și sadice i-au tăiat pur și simplu capul, în timp ce atacau, torturau și ucideau israelieni”, a declarat Herzog.

Au fost găsite inclusiv părți din craniul lui Shani, care confirmă faptul că tânăra a fost decapitată, a confirmat Cruce Roșie.

„După testele de laborator și de ADN, un grup de experți a ajuns la concluzia că a fost ucisă și un mesaj oficial a fost transmis familiei sale”, a declarat Elad Simchayoff. „Corpul lui Shani este încă în Gaza, alături de alți 228 de ostatici. Crucea Roșie încă nu are voie să îi vadă, nu a fost împărtășită nicio informație cu privire la starea lor”.

Ricarda Louk, mama lui Shani, a confirmat anterior că era fiica ei se află imaginile tulburătoare din Gaza.

„Ni s-a trimis un filmuleț video în care se vede clar cum fiica noastră este inconștientă în mașină cu palestinienii și cum aceștia se plimbă cu mașina prin Fâșia Gaza”, a declarat mama tinerei.

Anterior, s-a confirmat că Shania a suferit un „traumatism cranian grav și se află în stare critică”.

Prietenul ei, Orion Hernández Radoux, a fost, de asemenea, dat dispărut în urma masacrului de la festival.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult