Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Pomohaci, fostul preot iertat pentru pedofilie, a distribuit un filmuleț plin de copii. ”Fiți binecuvântați!” VIDEO

Cristian Pomohaci, fostul preot care a scăpat de acuzația de pedofilie după s-a prescris fapta, a publicat un clip în care apar o mulțime de copii. Individul care se prezintă preot deși a fost caterisit câștigă în continuare bani publici din concerte.  

Cristian Pomohaci, fostul preot care a scăpat de acuzațiile de pedofilie după ce i s-au prescris faptele, a publicat sâmbătă un videoclip în care apar numeroși copii.

Micuții sunt prezentați alături de cel iertat de lege pentru că ar fi abuzat sexual minori într-un videoclip la ultima sa piesă, intitulată ”Mama-i mamă, nu femeie”.

Pomohaci a scăpat în decembrie 2018 de acuzațiile de agresiune sexuală asupra minorilor după ce instanța a constatat că a trecut prea mult timp de la comiterea faptelor, astfel încât dosarul a fost clasat.

În același an, Pomohaci a scăpat și după ce a furat 130.000 de lei de la stat, fostul preot iertat pentru pedofilie fiind condamnat cu suspendare pentru evaziune fiscală, după ce și-a recunoscut fapta.

Citește și
Consiliul Județean Brașov refuză să plătescă onorariul lui Cristian Pomohaci, invitat la un concert într-o comună
Consiliul Județean Brașov refuză să plătescă onorariul lui Cristian Pomohaci, invitat la un concert într-o comună
Iertat de justiție și sancționat de biserică, Pomohaci este plătit din bani publici

Singura sancțiune aplicată evazionistului iertat de pedofilie a fost caterisirea din 2017, când Mitropolia Ardealului a decis să-l excludă din rândurile preoțimii după ce a fost de acord că Pomohaci a violat minori.

Însă Cristian Pomohaci a trecut și peste această ”cumpănă”. A continuat să țină slujbe ilegale prin garaje, iar pe pagina sa oficială de Facebook, pe care își promovează toate evenimentele, se recomandă încă, la vedere, ca preot.

Individul se bucură în continuare de admirația a zeci de mii de români și a instituțiilor statului.

Pomohaci este invitat cu regularitate la evenimente artistice finanțate de primării, consilii județene sau ministere, evazionistul condamnat și iertat pentru pedofilie fiind plătit astfel cu bani publici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult