Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este turistul olandez care a murit în Mallorca, în fața familiei, după ce s-a aruncat de pe o stâncă. FOTO

Unul dintre turiștii care a murit în Mallorca în accidente separate, la câteva ore unul de celălalt, a fost identificat.

Dezvăluirea a fost făcută după ce presa a relatat că victimele, un britanic în vârstă de 34 de ani și un olandez în vârstă de 31 de ani, au murit din cauze de neglijență gravă, ambele incidente fiind filmate de martori.

Cetățeanul oldandez este Mourad Lamrabatte, fost fotbalist la SBV Vitesse, unul dintre cele mai vechi cluburi profesioniste de fotbal din cea mai înaltă ligă de fotbal olandeză, numită Eredivisie.

Lamrabatte, care folosea numele Besselink, ca fotbalist înainte să îl schimbe, obișnuia să joace la formația olandeză Vitesse, conform The Sun.

 

Ce a pățit Lamrabatte în Mallorca?

Acesta a sărit în mare de pe o stâncă înaltă de 25 de metri pe Insula Malgrats, în largul Santa Ponça, şi s-a lovit de stâncă pe 12 mai. Săritura lui a fost filmată de partenera sa aflată pe o barcă din apropiere, iar fiul cuplului se afla şi el la bord, potrivit presei locale.

Scafandrii au reuşit să-i localizeze cadavrul după mai mult timp. Ei au spus că bărbatul nu a murit din cauza loviturii şi că probabil şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a înecat.

În timp ce a sărit, Lamrabatte a scos un țipăt puternic, înainte să se lovească de roci cu rapiditate.

Clubul de fotbal SBV Vitesse a reacționat la aflarea veștii morții lui Lamrabatte

Clubul de fotbal SBV Vitesse a reacționat la aflarea veștii că Lamrabatte a murit în Mallorca, urându-le familiei și prietenilor victimei „multă putere în suportarea pierderii imense”.

„Vitesse a primit veștile triste că Mourad Lamrabatte a murit într-un mod tragic,” a transmis clubul într-un comunicat, adăugând: „Fostul atacant al Jong Vitesse de abia împlinise 31 de ani. Acesta a făcut parte din echipa U23 care a câștigat cupa U23 în acel sezon”.

„În iulie 2010, a marcat într-un prim joc de expoziție,” a mai spus clubul.

CITEȘTE ȘI: Studiu: Cauza morții premature a milioane de oameni. Provoacă cancere și boli cardiace grave

Un cuplu a decis să locuiască pe nave de croazieră pentru tot restul vieții. I-ar costa jumătate din creditul ipotecar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult