Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al lui Ramzan Kadîrov, poartă un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari | FOTO

În vârstă de doar 15 ani, Adam Kadîrov, fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari, informează Nexta.

Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al echipei lui Aleksei Navalnîi, opozantul rus aflat în închisoare.

Adam Kadîrov s-a fotografiat cu ceasul respectiv la mână la data de 23 octombrie, în Dubai, alături de luptătorul MMA cecen, Abdurakhman Dudaev.

Conform echipei lui Navalnîi, ceasul este un model Audemars Piguet, încrustat cu diamante. Obiectul valorează aproximativ 85 de milioane de ruble, adică circa 1,4 milioane de dolari.

La începutul lunii octombrie, Ramzan Kadîrov a anunțat că fiii săi minori vor merge în prima linie a frontului din Ucraina.

Citește și
Ramzan Kadirov, ceceni
Ramzan Kadîrov, aliatul lui Putin, cataloghează Războiul rus din Ucraina drept un ”jihad”. „Ucraina ne aparţine toată”

"Akhmat, Eli și Adam sunt gata să-și folosească abilitățile în zona de conflict. Și nu glumesc. Este timpul să se arate într-o luptă adevărată, iar aceasta este dorința lor. În curând vor merge în prima linie și se vor afla pe cele mai dificile secțiuni ale liniei de contact", a spus liderul cecen.

La finalul lunii octombrie, Kadîrov a declarat că fiii săi au luptat alături de armata rusă pe fronturile războiului din Ucraina.

"Akhmat, Eli și Adam au vizitat linia de contact, unde în prezent au loc lupte crâncene cu naționaliștii ucraineni. Așa cum se cuvine războinicilor ceceni, ei s-au pus imediat pe treabă", a transmis Kadîrov, pe canalul său de Telegram, potrivit Ukrainska Pravda.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult